3 Stappen voor een intieme avond

2cb

Je hebt iemand leren kennen en wilt een intieme avond houden, het is tenslotte speciaal, want het is jullie eerste keer. Of je bent al jaren getrouwd maar wil wel eens iets speciaals doen voor elkaar. Intieme avonden zijn belangrijk om een relatie spannend te houden. Maar wat maakt een intieme avond nou intiem? We gaan je met deze blog op weg helpen.

Bij een intieme avond draait het om jullie twee, jullie verbinding en liefde voor elkaar. Jullie kunnen eigenlijk doen wat jullie het liefste doen, als dat een film kijken is, dan kun je dat doen of misschien gezellig kletsen. Het is echter wel belangrijk dat je nog tijd én energie overhoudt om je te focussen op elkaar. Zorg dat je partner zich belangrijk en gewaardeerd voelt. Dit kun je doen door de volgende stappen te volgen om een intieme avond te organiseren.

Locatie

Waar gaat de intieme avond plaatsvinden? Is het bij jou thuis, bij hem thuis of misschien wel in een hotel? Zorg dat je de mogelijkheid hebt om de ruimte klaar te maken voor de intieme avond, dit kan gemakkelijk door van te voren aan te komen of door hem even de kamer uit te sturen.

Gerelateerd nieuws  Wat is mesotherapie?

2cb

Set the mood

Hiermee bedoelen we dat het belangrijk is om de juiste sfeer te creëren. Als je een intieme avond wilt zijn hier een paar ideeën:

  • Gedimde verlichting of beter nog kaarsen
  • Lekker geurtje door wierook
  • Zorg dat het warm is en anders dat er genoeg lekkere dekentjes zijn om onder te knuffelen
  • Zorg dat er een leuke activiteit is, zoals een spelletje of film

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en daarom mag eten en drinken ook niet ontbreken tijdens een intieme avond. Ga dus even langs de supermarkt, kook als je de mogelijkheid hebt een lekkere maaltijd, haal wat wijn en misschien wat 2cb om lekker te ontspannen.

Als je in een hotel verblijft dan kun je lekker blijven genieten en roomservice bestellen als jullie trek krijgen, zorg wel dat je van te voren wat wijn en 2cb hebt gehaald.

Lees ook Op zoek naar liefde of naar lol?

Meer in deze categorie

6 x de beste ideeën voor een themafeest: maak je feestje onvergetelijk!

|
Algemeen, Ontspanning

Legale softdrugs in Nederland

|
Ontspanning

Hoe wordt de leefbaarheid in Nederland bepaald?

|
Ontspanning

Het belang van wintertuinonderhoud: hoe snoei je jouw tuin op de juiste manier in de winter?

|
Default, Huis en tuin
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!