Odoo implementatie? Deze programma’s heb je nodig!

21/03/2020
|
35
Odoo implementatie

Veel werkgevers werken met diverse digitale systemen om hun bedrijfsuitingen bij elkaar te koppelen. Een nadeel van veel verschillende systemen is echter dat ze zelden dezelfde taal spreken. Elk systeem werkt net iets anders en zo krijg je al snel tientallen gebruikshandleidingen en handboeken om alles samen te laten werken. Dit kan al gauw tientallen uren per maand kosten. Een Odoo implementatie zou een hoop problemen al kunnen oplossen. Odoo is een uitgebreide softwareoplossing die beschikt over meerdere apps die samen aan alle zakelijke behoeftes voldoen. Ze zijn perfect met elkaar geïntegreerd en kunnen uren aan tijd besparen die normaal gespendeerd wordt aan het oplossen van programmakoppel-fouten. Welke apps jij écht nodig hebt? Die benoemen we hieronder.

Een oplossing voor webshops

Webshops verzenden pakketjes aan de lopende band. Via de webshop komt er een order binnen, het verzendetiket moet geschreven worden en in de agenda moet genoteerd worden wanneer het verzonden wordt. De Delivery Date Scheduler van Odoo maakt hier verleden tijd van. Door de directe koppeling met de webshop kiezen klanten enkel voor bezorgdata die ook echt haalbaar is, dit voorkomt teleurstelling. Een bijkomend voordeel is dat dit programma tevens verschillende notificaties stuurt wanneer het tijd wordt dat jij het pakketje ook daadwerkelijk verzend.

Gerelateerd nieuws  Voorbereid op de schoolfoto

Een oplossing voor loyalty programma’s

Terugkerende klanten kunnen vanaf nu gemakkelijk beloond worden. Met het Loyalty and Rewards programma geef je gemakkelijk kortingen weg aan je trouwste klanten. Is er sale? Ook dan kun je bepaalde klanten selecteren die hier eerder gebruik van mogen maken dan andere. Hierdoor worden je klanten nog meer betrokken bij je bedrijf en worden periodieke klanten getriggerd om regelmatiger gebruik te maken van jouw winkel.

Odoo implementatie

Een oplossing voor bestandenopslag

De Odoo implementatie voor documentenopslag garandeert dat je nooit meer lang hoeft te zoeken waar dat bestandje ook alweer was. Alles is gecentraliseerd naar één cloud locatie. Hierdoor kun je verschillende handelingen in je bestandsopslagsysteem automatiseren. Bepaal zelf wie wel of geen toegang heeft tot documenten en ben verzekerd van periodieke back-ups. Deze implementatie zorgt ervoor dat jouw bedrijf geordend wordt en wellicht zelfs helemaal papierloos.

Een oplossing voor urenregistratie

Urenregistratie is in elk bedrijf een uitdaging. Zo werken veel bedrijven met freelancers, die vaak factureren op effectieve uren. Ook is het ontzettend interessant om in de gaten te houden hoeveel uur er überhaupt bij personeel effectief gewerkt wordt aan projecten. Hierdoor kun je verspilling opzoeken en gegarandeerd verbetering zoeken.

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten

Je bank schoonmaken

|
Diensten, Huis en tuin

Hoe kan ik IT-personeel recruiten?

|
Bedrijf, Diensten
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!