Aan de slag met small group training

small group training

Steeds vaker nemen mensen een personal trainer voor het behalen van betere resultaten tijdens het sporten. Een fenomeen waar men nog niet vaak van heeft gehoord is small group training. Bij deze vorm van personal training ga je aan de slag in een klein groepje van maximaal 4 personen. Hierdoor krijg je alsnog de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om jouw doelen te behalen, maar ben je toch een beetje onder de mensen.

Wat kun je verwachten van small group training?

Door het persoonlijk contact met de personal trainer en je mede-sporters wordt het leuker om te gaan fitnessen en zul je gemotiveerder zijn om je doelen te behalen. Je staat er niet alleen voor. De mede-sporters hebben namelijk hetzelfde doel voor ogen. Door te sporten in een kleine groep zul je elkaar dus motiveren om dit doel te behalen. De andere groepsleden worden je sportmaatjes en zul je een hechte band met ze opbouwen.

Gerelateerd nieuws  Verschillende types Usher syndroom

small group training

Voordelen van small group training

Het trainen in een small group kent een aantal voordelen.

Personal trainer

Je gaat aan de slag met een personal trainer. Deze weet precies hoe jij jouw doelen op een efficiënte manier kunt behalen. Door de hoge kennis over het lichaam, kan hij/zij een efficiënt trainingsschema opstellen. Een goed trainingsschema en een goede trainingsopbouw zullen ervoor zorgen dat je je doelen snel zult behalen. Daarnaast zorgt een personal trainer voor een stukje motivatie. Hij/zij zal jou aanmoedigen om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Voedingsadvies

Naast het geven van trainingen zorgt de personal trainer ook voor een voedingsschema op maat. Voeding is heel erg belangrijk en zal jou helpen je fitnessdoelen te bereiken. Het gaat dus niet alleen om het sporten zelf, maar ook om de voeding die je binnenkrijgt voor en na een training. Zonder de juiste voeding zal het trainen en het progressie boeken een stukje moeilijker worden.

Meer in deze categorie

5 Veelvoorkomende problemen met borstvoeding

|
Gezondheid

Werken aan je gezondheid? Ga lekker fietsen!

|
Gezondheid, Health

Leuke klusjes die je zelf kunt doen

|
Lifestyle & Hobby

De slimme aanpak van volgersvermeerdering op sociale media

|
Lifestyle, Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!