Hoe kan je jouw balkon upgraden?

08/08/2023
|
366
balkon opfleuren

Doorgaans wanneer je in een appartement woont, heb je niet veel ruimte om de plek echt eigen te maken. Een van de weinige plekken waar een gebrek aan veel te strengen regels is, is je balkon. Zolang de veiligheid gewaarborgd blijft, kan je eigenlijk zowat alles doen. Hierbij moet je wel meenemen, dit geldt enkel voor legale ideeën. We willen niet insinueren dat het toegestaan is om een illegaal feest op je balkon te geven. We willen je gewoon helpen met het opfleuren van je balkon!

Groen!

Nee, je balkon opfleuren begint niet bij Lingo. Je balkon opfleuren kan al beginnen met mooie planten. Liggend aan hoe groot je balkon is, zou je bijvoorbeeld in de hoeken een aantal planten kunnen neerzetten. Je moet er wel voor uitkijken dat dit niet ten koste gaat van een leefruimte, mocht dit belangrijk voor je zijn. Ben je niet iemand die veel op zijn of haar balkon zit? Dan maakt het niet uit en kan je ‘m volgooien met planten! Heb je wat weinig ruimte? Dan moet je slim zijn. Dan raden wij aan om eens deze sedumcassettes te bekijken! Die sedumcassettes kan je ook in je tuin gebruiken, als je die hebt. Hier lees je hoe je zo’n tuin moet inrichten!

Gerelateerd nieuws  Alternatief voor een tiny house 

De muur mag doorgaans wel

Maar gebruik geen schroeven! Tenzij je bereid bent om a la Picobello BV de gaten te vullen! Je kan er voor kiezen om van alles aan de muur te hangen. Van schilderijen en andere kunst tot voetbal memorabilia! Hoe gek je het ook zelf wil maken, als jouw persoonlijkheid er in uitstraalt dan moet je het gewoon lekker ophangen! Jij woont er, maak het balkon dan ook gewoon echt van jou!

Maak er een lounge-area van

Dit lukt enkel wanneer je een beetje ruimte hebt om mee te werken. Een X aantal banken in de hoeken, een tafeltje en misschien zelfs een waterpijp en voilà, je hebt een prachtig relaxhoek! Zo kan je menig gast uitnodigen om bij jou op het balkon lekker te komen genieten van het weer! Wil je dit liever in de winter ook kunnen doen? Hang dan een parasol aan de muur! Let wel op, net zoals dat je je huis moet onderhouden, moet dit bij je balkon ook. Upgraden is één ding, onderhouden is een ander!

Meer in deze categorie

De voor- en nadelen van een warmtepomp

|
Huis en tuin

Wat kun je zelf doen bij een badkamer renovatie?

|
Wonen

Je vakantiewoning niet leeg laten staan?

|
Wonen

Hoe belangrijk aangenaam wonen is voor je gezondheid

|
Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!