Blijf jij thuiswerken? Inspirerende en praktische tips voor jouw kantoor

18/03/2022
|
46
design kantoormeubilair

Sinds de uitbraak van corona zijn veel mensen thuis gaan werken. En ondanks dat het niet meer verplicht is om thuis te werken, genieten niet alleen sommige werknemers van het thuiswerken, maar zien ook veel werkgevers de voordelen ervan in. Waarschijnlijk had je op kantoor goed meubilair, maar ook nu is het belangrijk om dit thuis toe te passen als je zeker weet dat je vaker thuis zal werken. Verder zijn er ook andere handige tips voor thuiswerken, zoals je bureau opgeruimd houden. Lees snel verder als je precies wilt weten hoe jij optimaal thuis kunt werken.

Meubels

Als je acht uur lang werkt, dan is het belangrijk dat je tijdens die acht uur goed zit, om lichamelijke klachten te voorkomen. Zorg dus voor een goede (ergonomische) bureaustoel en een stevig bureau. Misschien zelfs eentje die verstelbaar is. Zo kun je af en toe wisselen tussen zitten en staan. Wil je helemaal uitpakken op het gebied van meubilair? Kies dan voor design kantoormeubilair. Hierdoor krijgt jouw kantoor een luxe uitstraling en krijg jij nog meer motivatie om te werken.

Gerelateerd nieuws  Wat is vastgoedbeheer?

Opgeruimd bureau

Ja, ook thuis! Een opgeruimde werkplek creëert ook chaos in je hoofd. Daarom is het belangrijk je bureau opgeruimd te houden. En let op: opgeruimd is niet meteen saai. Maak het zeker gezellig met een bloemetje of een schilderij.

En nog meer opruimen

Het spijt ons, maar je bureau is niet het enige dat je opgeruimd moet houden. Zorg voor een goede opbergkast en houdt die ook netjes vanbinnen, bijvoorbeeld door opbergdozen te gebruiken. Ook kabels ogen slordig. Maak onder het bureau een kabelgroot en haal daar de kabels doorheen.

Geef de ruimte een kleurtje

Je kunt de muren wit maken of laten. Maar vindt je dit te saai? Dan zijn er zeker nog genoeg andere kleuren die niet storend zijn en juist de ruimte opfleuren. Natuurlijk hangt het er maar net vanaf wat jouw stijl is, maar wij geven de voorkeur aan aardetinten en gitzwart. Gitzwart is een goede basis en geeft karakter aan de ruimte, de aardetinten houden het rustig.

Meer in deze categorie

Wilt u uw huis in waarde laten stijgen ?

|
Huis en tuin, Wonen

Onmisbare woon-items voor een moderne woonkamer

|
Wonen

Een nieuwe bank aanschaffen, waar moet je op letten?

|
Wonen

Hoe kan je jouw balkon upgraden?

|
Huis en tuin, Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!