Buitenspelen is leuk

05/04/2022
|
100
trampoline bestellen

Het voorjaar is aangebroken, de temperatuur stijgt en de meeste ouders willen manieren vinden om de kinderen lekker buien te laten spelen. Even lekker weg van die tablets of TV schermen en in de frisse buitenlucht. Om de kinderen buiten bezig te houden hebben we natuurlijk wel wat speelgoed nodig. In deze blog gaan we een aantal leuke buitenspeelgoed ideeën geven voor ieders budget.

Bowlen of met de bal spelen

Een hele simpele en leuke manier om de kinderen buiten bezig te houden is om ze iets sportiefs te geven. Door ze bijvoorbeeld een tennisracket en bal te geven kunnen ze hun oog- hand coördinatie en sportvaardigheden uitbreiden. Het goede spel kan bepaalde kinderen uren of zelfs jarenlang bezig houden.

Buitenspeelhuis

Een buitenspeelhuis is een geweldige manier om de fantasie van kinderen te laten lopen. Ieder kind vind het leuk om een eigen clubhuis te hebben waar zij zich met hun vriendjes kunnen terug trekken. Er zijn buitenspeelhuizen in allerlei vormen en maten, van prinsessenkastelen tot stoere piratenhuizen of forten. Als je weinig plek in de tuin hebt kan een tuinhuisje of schuur ook dienen als clubhuis. Of nog beter, een boomhut! Je kunt natuurlijk ook gemakkelijk zelf of samen met de kinderen een heel uniek clubhuis bouwen.

trampoline bestellen

Een trampoline bestellen

Een trampoline bestellen is een zeer gezonde en sportieve toevoeging aan de achtertuin. Een nadeel van een trampoline in de tuin is dat het kan dat je altijd bezoek van kinderen zult hebben, zo leuk vinden ze een trampoline namelijk! Maar laat niet alleen de kinderen gebruik maken van de trampoline. Een trampoline is namelijk super gezond voor jong en oud! Wist je dat je letterlijk gelukkiger wordt van trampoline springen? Het is echt waar, probeer het maar eens uit.

Gerelateerd nieuws  Een badkamer inrichten doe je zo!

Tuinhulpjes

Heb jij groene vingers? Dan hebben de kinderen dat misschien ook! Als jij lekker in de tuin gaat werken, kan jij de kinderen je laten helpen. Zorg dat ze hun eigen kindertuin gereedschap hebben, zodat ze helemaal klaar zijn om te assisteren bij iedere tuinklus. Kinderen vinden het hartstikke leuk om nuttig te zijn. Je kunt ook een eigen moestuin bak in laten richten door de kinderen en het onderhoud onder begeleiding laten uitvoeren. Er geeft namelijk niets zoveel voldoening als groente uit eigen tuin, en je weet wat ze zeggen, jong geleerd is oud gedaan!

Klimrek

Een klimrek is ook een gezonde toevoeging aan de tuin. Tegenwoordig zijn er al kleine en hele grote klimrekken, maar een ding is zeker. Ieder kind zal sterker en behendiger worden door te klimmen op een klimrek.

Meer in deze categorie

Hoe belangrijk aangenaam wonen is voor je gezondheid

|
Wonen

Duurzaamheid in asbestbeheer

|
Huis en tuin

7 tips voor sfeervolle badkamerverlichting

|
Huis en tuin

De opkomende vloertrends

|
Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!