Creëer jouw ideale werkplek! 

23/10/2021
|
130
online tools

Met al dat thuiswerken is het fijn als jouw werkplek zo goed mogelijk is ingesteld. Het zorgt ook voor een fijnere workflow als jouw werkplek goed is ingericht. Daarnaast kan het ook nog eens helpen met de productiviteit. Al met al kan het dus zorgen voor een fijnere en kortere werktijd. Dat is natuurlijk ideaal. Zo hou je bijvoorbeeld tijd over om te ontspannen in een jacuzzi. Hier volgen supertips voor die optimale ideale werkplek! 

Rust om je heen 

Wil je productief werken? Dan is het belangrijk om rust om je heen te creëren. Een opgeruimd bureau dus. Bovendien is het fijn omdat alle afleiding zorgt voor minder focus op jouw scherm. Ook onbewust werkt dit door. Dus denk niet te snel dat dit niet voor jou geldt. 

Een fijne omgeving zorgt ook voor rust. Een paar plantjes mogen daarom juist wel weer. Bovendien zorgen plantjes voor wat extra zuurstof. Dat maakt het vertrek waar je in werkt dus meteen een stuk minder bedompt.  

online tools

Rust op je scherm 

Ja, we kennen allemaal wel die persoon die minimaal tien tabbladen open heeft staan. Toch is het niet aan te raden. Kies dan liever voor een scherm extra. Dat zie je niet voor niets bij veel internetbedrijven. Het is voor sommige mensen even wennen, maar je krijgt er veel voor terug. Het schakelen tussen tabbladen vraagt namelijk ongemerkt meer van jouw werkgeheugen dan je denkt. Als je creatief bezig wilt zijn, is dat soms wel leuk. Maar, ligt de focus op efficiëntie? Dan kun je beter zo min mogelijk tabbladen open hebben staan. 

Gerelateerd nieuws  Een milieubewuste bedrijfsvoering

Online tools 

Er zijn ook veel online tools te vinden die zorgen voor een fijnere werkplek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een app als BreakTimer. BreakTimer is een online tool waarmee je jouw schermtijd kunt instellen. Het is heel verraderlijk om lang te werken, maar goed is het niet. Als je Breaktimer instelt op jouw laptop dan kun je kiezen om de hoeveel schermtijd hij een signaal geeft aan jou, om even jouw beentjes te strekken.  

Naast BreakTimer zijn er nog veel meer interessante online tools die kunnen helpen om van jouw werkplek, jouw ideale werkplek te maken. Eindeloze mogelijkheden dus!

 

Meer in deze categorie

Hoe je jezelf professioneel kunt presenteren

|
Zakelijk

Optimaliseer klantloyaliteit voor jouw bedrijf

|
Zakelijk

Welke contactgegevens zet je op je website?

|
Zakelijk

7 effectieve manieren om meer instagram-volgers te krijgen

|
Lifestyle, Zakelijk
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!