Hoe een houten vlaggenmast je tuin compleet kan maken

17/09/2021
|
30
houten vlaggenmast

Heb je recent je huis verbouwd en wil je jouw tuin nog aanpakken? Of heb je je tuin al verbouwd maar voelt deze nog niet helemaal af? Een houten vlaggenmast kan erg leuk en handig zijn in je tuin. Lees er meer over in dit artikel.  

Je huisstijl 

Heb je voor een specifieke huisstijl gekozen voor in je tuin. Dit kan erg leuk zijn, met behulp van de juiste accessoires heb je je tuin compleet en heb je een mooie plek om te zitten als het weer dat toelaat. Heb je bijvoorbeeld een Ibiza tuin, met veel wit en houten meubels? Met de juiste accessoires is de Ibiza tuin helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor blauwe kussens en een tuinkleed waar blauw en wit in is verwerkt. Een houten vlaggenmast zou er perfect bijpassen in een witte kleur. Heb je gekozen voor een Scandinavische uitstraling van je tuin? Dan kan een houten vlaggenmast dit ook afmaken. Een Scandinavische uitstraling betekent minimalisme. En minimalisme betekent zo weinig mogelijk spullen en een strakke uitstraling en stijl. Dit kun je ook bereiken door witte meubels en een mooi tuinkleed.

Heb je een Scandinavische stijl in je tuin, koop dan vooral niet te veel accessoires want dit maakt je tuin terug rommelig, en dat is precies wat je niet wilt met zo’n soort tuin. Je kan bijvoorbeeld wel een aantal foto’s ophangen onder een overkapping. Kies dan voor misschien 2 of 3 grotere foto’s en een aantal kleinere. Dit maakt de tuin af en zo heb je toch wat leuke aandenken in je tuin. Heb je in je tuin veel groen en dus veel planten, bomen of bloemen? Dan kan een rustieke houten vlaggenmast dit helemaal compleet maken. Je kan misschien wel een klimop tegen je vlaggenmast aan laten groeien om zo een extra accessoire in je tuin te hebben. Groen in je tuin is een leuke en mooie manier om ook meer dieren in je tuin te verwelkomen. Plaats bijvoorbeeld een vogelhuisje naast je vlaggenmast om het zo samen een geheel te maken.  

Gerelateerd nieuws  Waar je op moet letten bij het aanschaffen van een veranda

Waar kan je een houten vlaggenmast voor gebruiken? 

Een vlaggenmast is leuk om te hebben voor als je kind is geslaagd, het is een traditie in Nederland om de schooltas samen met de Nederlandse vlag en eventueel wat schoolboeken aan de mast te hangen om zo te laten zien dat je kind is geslaagd. Het is een leuke activiteit om samen te doen als je kind is geslaagd en hij of zij zal er vast van genieten om het boek van het vak waar hij niet zo goed in was of een hekel aan had aan de mast te hangen en er voorgoed afscheid van te nemen. Ook is het traditie in Nederland om op 4 en 5 mei je Nederlandse vlag uit te hangen.  

houten vlaggenmast

Meer in deze categorie

Wilt u uw huis in waarde laten stijgen ?

|
Huis en tuin, Wonen

Onmisbare woon-items voor een moderne woonkamer

|
Wonen

Een nieuwe bank aanschaffen, waar moet je op letten?

|
Wonen

Hoe kan je jouw balkon upgraden?

|
Huis en tuin, Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!