Je oud ijzer inleveren in Geleen

22/12/2021
|
53
oud ijzer Geleen

Wanneer je metaal, accu’s, katalysators of oud ijzer Geleen hebt, kun je dit gemakkelijk inleveren. Menten Metaal is al jaren een bekend begrip in Geleen en omgeving en gaat aan de slag met metaalrecycling op een deskundige en milieubewuste manier. Je kunt met oud ijzer Geleen en omstreken hier dus goed terecht. Het maakt niet uit of je een bedrijf bent of een particulier want voor iedereen hebben ze een eerlijk advies. Bovendien worden er goede afspraken gemaakt. Je mag verwachten van Menten Metaal dat ze klantvriendelijk zijn, maar ook transparant. Natuurlijk wordt er door hun ook een fijne service geleverd. Wanneer je oud ijzer Geleen en omstreken naar hen brengt of een van de andere net genoemde materialen wordt alles netjes en onder toezicht gewogen, afgeladen en vervolgens uitbetaald.

 

Recycling

Je oud ijzer in Geleen en omstreken wordt dus gerecycled. Menten Metaal beschikt over kranen, vrachtauto’s, heftrucks, bakken, containers en nog veel meer om het zichzelf en jou gemakkelijk te maken. Wanneer er gerecycled wordt dan wordt er rekening gehouden met de legitimatieplicht, de milieueisen, veiligheidseisen en administratie-eisen. Als eerste wordt het oud ijzer in Geleen of de andere metalen die je brengt gewogen en gesorteerd. Onder metaalrecycling worden meerdere soorten verstaan. Dit zijn bijvoorbeeld koper, aluminium, zink, roestvrijstalen en lood. Gewogen wordt er op weegschalen die tot 50 ton kunnen wegen. Daarna wordt het oud ijzer gesorteerd in een container. Vervolgens kan de betaling plaatsvinden zoals je dat wilt. Dit kan via de bank, maar dit kan ook contant.

Gerelateerd nieuws  Wat houd SEA in?

 

Containers

Wanneer je liever niks brengt, kun je er ook voor kiezen om een container thuis te laten neerzetten. Je kunt dan kiezen uit een container van 15, 20 of 40 Kub. De container wordt gratis geplaatst bij je thuis. Je maakt een afspraak en op de afgesproken tijd en plaats wordt de container vervolgens geleverd. Wanneer de container weer opgehaald moet worden kun je ook zelf afspreken. Ook wanneer je geen container wil maar wel oud ijzer Geleen wil inleveren wat je niet zelf vervoerd krijgt, kun je contact opnemen met Menten Metaal. Zij komen dit dan bij je ophalen. Zij zijn er blij mee en jij bent ervan af.

oud ijzer Geleen

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten

Je bank schoonmaken

|
Diensten, Huis en tuin

Hoe kan ik IT-personeel recruiten?

|
Bedrijf, Diensten
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!