Job vinden met persoonlijk profiel

28/06/2019
|
27
outplacement

Outplacement helpt jou bij het vinden van een werkgever. Dit doen zij door deze match af te stemmen op jouw wensen en behoeftes en kijken naar wat aansluit bij jouw profiel.
Outplacement kan jou pas helpen nadat je een persoonlijk profiel hebt aangemaakt. Hierdoor komen jouw kwaliteiten en ervaringen naar boven. Op basis van de gegevens komen de juiste matches naar boven.

Laat je begeleiden

Degene die al even hebben gekeken op de website van Outplacement hebben al gezien dat er twee soorten programma’s zijn.

Programma A duurt 3 maanden en kost 1500 euro, terwijl programma B 6 maanden duurt en 2000 euro kost. Bij beide programma’s beginnen ze met het testen van je inzet. Wat hiermee wordt bedoeld is dat je 3 soorten testen ondergaat. Deze testen hebben betrekking op jouw persoonlijk en op de werkzaamheden. De resultaten van deze tests geven een goed beeld van jou. Vervolgens krijg je een loopbaancoach die jouw gedurende 5 uren gaat begeleiden. Dit alles gebeurt online. Het is de bedoeling dat je samen met je coach thema’s gaat bespreken die jouw op hun beurt weer helpen een nieuwe baan te vinden. Weet jij van jezelf dat je moeite hebt bij het maken van een professioneel cv of een LinkedIn profiel? Geen zorgen. Jouw online coach helpt je hier graag bij. Tenslotte heb je iets wat jobsearching heet. Hierbij krijg je gedurende 3 maanden toegang tot een account. Met dit account kun je meer dan 200.000 verschillende vacatures kiezen.

Gerelateerd nieuws  Over Den Haag

cv-check en online leerplatform

Tot nu toe verschillen de twee programma’s nog niet veel van elkaar. Toch heeft programma B wel degelijk meer te bieden. Het verschil zit m’ in een aantal extra zaken die wel bij programma B zitten maar niet bij programma A. Dit is als eerste te cv-check. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Jouw cv wordt van begin tot eind nagekeken en daarna volledig afgestemd op jouw wensen. Als laatste heb je het online leerplatform. Dit is ideaal voor jou op het moment dat je jezelf wilt door ontwikkelen. Via dit platform krijg je namelijk de kans om een paar honderd trainingen en opleidingen te volgen. Dit maakt jouw kans op het vinden van een baan groter.

outplacement

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Welke websites zijn er om banen te vinden?

|
Werk, Zakelijk

Verbeteren van je leiderschap

|
Bedrijf, Werk

Aan de slag als verpleegster? Bekijk deze tips

|
Werk
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!