Mozaiek muur op het toilet

01/09/2020
|
91
mozaiek steentjes toilet

Mozaiek muur op het toilet

mozaiek steentjes toilet

Leisteen, marmer, RVS, graniet en glasmozaiek. Dit zijn nou de verschillende materialen waar uit mozaiek gemaakt kan worden. Mozaiek tegeltjes komen in allerlei vormen kleuren en maten. Ze hebben een verfrissende uitstraling en kunnen u huis in waarde laten stijgen als u gebruik maakt van de mozaiek die uit natuursteen is gemaakt.

De romeinse tijd en mozaiek

In de geschiedenis zag je alleen mozaiek kunstwerken of afbeeldingen in de mooiste villa’s. Vroeger stond mozaiek voor rijk dom en luxe maar tegenwoordig kan iedereen het in zijn huis verwerken. Veel mensen hebben al mozaiek in hun huis zoals in de keuken, bad kamer of in de ramen maar er komen steeds meer nieuwe plekken bij waar mozaiek geplaatst word. Het komt steeds vaker voor dat mensen het plaatsen op hun toilet, dit doen ze voor een frissere uitstraling, het er persoonlijker uit te laten zien of omdat ze gewoon toe zijn aan vernieuwing. Als u graag mozaiek toilet wilt hoeft u niet bang te zijn dat u het steentje voor steentje op de muur moet gaan plakken er bestaan namelijk ook matjes op gaas hierdoor word het aanbrengen makkelijk voor u!

Gerelateerd nieuws  Op vakantie in eigen tuin

Matjes mozaiek plakken

U kunt uit de materialen leisteen, marmer en graniet kiezen voor uw mozaiek matje. De andere materialen zijn te snel te beschadigingen en dus niet geschikt voor op het toilet. U heeft de keus uit twee afmetingen voor de mozaiek matjes  15x15 cm of 30x30 cm. U kiest helemaal zelf de kleuren van de tegeltjes uit en het patroon mag ook helemaal naar u eigen keus zijn of u pakt al een van de bestaande patronen uit ons assortiment. Naast dat het er modern uit ziet en u eens iets nieuws in uw huis heeft gaat het ook nog eens super lang mee en u raakt er niet snel op uitgekeken.

Bent u door deze tekst benieuwd geworden of bent u geïnspireerd in mozaiek tegeltjes voor op u toilet? Kijk dan nu op www.topmozaiek24.nl en laat u inspireren door het grote assortiment of vraag vrijblijvend advies.

Meer in deze categorie

Hoe belangrijk aangenaam wonen is voor je gezondheid

|
Wonen

Duurzaamheid in asbestbeheer

|
Huis en tuin

7 tips voor sfeervolle badkamerverlichting

|
Huis en tuin

De opkomende vloertrends

|
Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!