Top 3 musthaves in een hotelkamer!

30/05/2022
|
133
sutherland

Je bent van plan om eindelijk een reisje te boeken na de coronacrisis. Maar waar moet je allemaal op letten bij het boeken van een hotelkamer? Welke punten zijn onmisbaar in een hotelkamer? In deze blog vindt alle musthaves van een hotelkamer!

1. Tv

Na een lange dag rond te hebben geslenterd in de stad, ben je toe aan wat rust. Wellicht wil je s ‘middags of s ’avonds even relaxen op je hotelkamer en je favoriete film of serie kijken. Hierbij is een tv absoluut onmisbaar. Niet elke tv in een hotel of verblijf is een smart tv. Neem daarom voor de zekerheid een HDMI-kabel of Chromecast mee om via je laptop of telefoon je favoriete films of series te streamen. Ben je in het bezit van een verblijf en ben je op zoek naar de ideale kamerinrichting? Kijk dan verder op sutherland voor de beste ontwerpen.

2. Een tweepersoonsbed

Wanneer je met twee personen bent is een tweepersoonsbed onmisbaar. Vaak zijn hotelkamers goedkoper wanneer er twee eenpersoonsbedden tegen elkaar aangeschoven zijn. Trap niet in deze verkooptruc! De bedden schuiven uit elkaar zodra je enigszins in de buurt van het midden komt. Tip: leg een deken of matrashoes horizontaal over de twee bedden en strek hem strak aan. Stop vervolgens de uitstekende deken of hoes strak onder de zijkant van het matras weg. Dit zorgt ervoor dat de matrassen of bedden minder snel van elkaar wegschuiven.

Gerelateerd nieuws  Tips voor het samenstellen van een EHBO-set

3. Internet

De kans is klein dat je een onbeperkt internetabonnement hebt in het buitenland. Daarom is een wifi verbinding van groot belang. Zonder internetverbinding kun je je favoriete films en series niet streamen. Wanneer je dit wel doet via dataroaming verbruik je erg veel internet. Dit komt doordat je, voordat je een video of film wil bekijken, je hem eerst moet downloaden. Het downloaden en bufferen kost erg veel gigabyte. Houdt daarom wanneer je op vakantie bent goed je databundel in de gaten. Het laatste wat je wil is een telefoonrekening op je deurmat als je terugkomt van vakantie.

 

Meer in deze categorie

Een gids voor culinaire reizen

|
Vakantie

Vakantie in eigen land: Zuid-Limburg heeft schitterende locaties!

|
Vakantie

Welke spullen heb je nodig als je gaat backpacken?

|
Lifestyle & Hobby, Vakantie

De mooiste plekken in Zuid-Limburg

|
Vakantie
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!