Voordelen van buiten vergaderen

15/11/2020
|
29
buiten vergaderen

Veel bedrijven hebben een grote vergaderruimte waar ze vergaderingen met mogelijke klanten, partners of intern kunnen houden. Veel bedrijven houden vergaderingen in hun eigen vergaderruimte of in de vergaderruimte van een hotel puur uit gemak. Echter wat als ik zou zeggen dat er een beter alternatief is? Dat wellicht iets minder makkelijk is maar wel beter werkt? Als je de titel hebt gelezen dan weet je waar ik het over heb, buiten vergaderen.

De voordelen van buiten vergaderen

Vergaderen kan snel routine worden. Als je iedere week in dezelfde ruimte vergadert kan het al snel routine worden en kan het doel van de vergadering uit het oog komen. Doordat je in een routine valt zijn de meetings niet erg productief en verkwist je onnodig tijd. Een voordeel van buiten vergaderen is dat je er voor kunt zorgen dat ieder meeting uniek wordt en je werknemers productief en effectief kunnen werken. Doordat de omgeving anders is zul je minder snel voelen alsof het werk en je zult meer focus kunnen leggen op de gesprekken die je voert. Een nieuwe setting zorgt voor betere samenwerken en de creativiteit gaat ook omhoog. Daarbovenop doordat je frissere lucht krijgt ben je beter gefocust en kun je beter nadenken. Een ander punt dat er voor zorgt dat je beter gefocust bent is dat je niet kan worden afgeleid door e-mails of telefoontjes of andere kleine taken je hoofd is compleet bij de meeting.

Gerelateerd nieuws  Waardevolle skills op de werkvloer

De nadelen van buiten vergaderen

Natuurlijk komt het buiten vergaderen met meer dan alleen voordelen. Een nadeel kan zijn dat je niet direct alle materialen bij je hebt als je ze nodig hebt. Zo kan het zijn dat je ergens bent waar je geen verbinding hebt met het internet of zelfs een reguliere telefoon verbinding.

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Welke websites zijn er om banen te vinden?

|
Werk, Zakelijk

Verbeteren van je leiderschap

|
Bedrijf, Werk

Aan de slag als verpleegster? Bekijk deze tips

|
Werk
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!