Wat houd SEA in?

07/06/2021
|
121
Adverteren op facebook

Misschien heeft u er nog nooit van gehoord: SEA. Dit is een vorm van adverteren. Veel mensen weten niet wat de verschillende marketingtermen betekenen. Daarom leggen wij u nu uit wat SEA inhoud. SEA is een afkorting dat staat voor Search Engine Advertising. In het Nederlands staat dit voor zoekmachine adverteren. Dit wilt dus zeggen dat u advertenties kunt plaatsen tussen de zoekopdrachten van bepaalde zoekmachines. Dit gebeurd voornamelijk bij Google. Wilt u meer weten over SEA en hoe u dit het beste kunt inzetten voor uw onderneming? Lees dan gerust verder!

 

De vormgeving van de advertentie

Sea is eigenlijk het adverteren op zoekmachines tegen een betaling. Bij deze advertentie komen uw zoekwoorden kijken. Wanneer iemand dan deze zoekwoorden in de zoekbalk invoert komt uw advertentie tussen de zoekresultaten te staan. Deze advertenties staan vaak bovenaan bij de zoekresultaten. Deze advertenties zijn te herkennen aan de tag die erbij staat. In deze tag staat ‘advertentie’. Bij SEA is het doel voornamelijk om zoveel mogelijk gezien te worden. Wanneer zij dan op uw advertentie klikken hoeft u pas te betalen per klik. Als zij dan op uw website zijn kunnen zij een bepaalde actie ondernemen. Dit kan het inschrijven van de nieuwsbrief zijn of een aankoop. Dit verschilt per advertentie. Er zijn ook andere soorten van online adverteren. Neem als voorbeeld adverteren op facebook.

Gerelateerd nieuws  De opkomst van TikTok

 

Wat brengt SEA u voornamelijk?

Veel mensen vragen zichzelf af waarom ze voor bezoekers zouden betalen. Het gaat hier ook met name over de exposure die uw onderneming krijgt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om op social media kanalen te adverteren. Zo kunt u adverteren op Facebook of Instagram wat ook tegen een betaling gaat. Door te adverteren via een zoekmachine kanaal kunt u veel views verkrijgen. Tegenwoordig gaat veel om de zoekopdrachten die uitgevoerd worden. Als u eens gaat nadenken over hoeveel google gebruikt wordt, zult u begrijpen waarom zoekmachine resultaten belangrijk zijn. Alles wat we willen weten zoeken wij op google. Wat bepaalde symptomen zijn, maar ook waar het dichtstbijzijnde tankstation is bijvoorbeeld. U wordt dus zichtbaar door SEA en andere vormen van online adverteren. Google is bovendien de populairste zoekmachine om op te adverteren. Wij raden ook aan om in ieder geval SEA in te zetten via Google.

 

Adverteren op facebook

Meer in deze categorie

Hoe een uitvaart persoonlijk en betekenisvol maken

|
Diensten

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten

Je bank schoonmaken

|
Diensten, Huis en tuin
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!