Wonen in de randstad is natuurlijk nog steeds populair, echter zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om ergens anders te gaan wonen. Hier zijn verschillende redenen voor. Sommige geven aan dat ze een baan hebben gevonden buiten de randstad, anderen geven aan dat zij de bedragen niet meer kunnen betalen en daardoor kiezen voor een goedkopere optie. Wonen buiten de randstad hoeft helemaal niet erg te zijn en in sommige gevallen kan het zelfs veel voordeliger zijn. In deze blog gaan we je daarom wat voordelen geven van wonen in Brunssum.

Is er werk in Brunssum?

Brunssum is een kleine stad gelegen in Zuid Limburg. Hier kun je redelijk rustig wonen en zijn de prijzen erg laag. Dat betekent echter niet dat er in Brunssum geen werkgelegenheid te vinden is. Vlakbij Brunssum ligt namelijk het Navo en dit is een zwaarbewaakt militair hoofdkwartier. Hier werken ook enorm veel mensen van allerlei verschillende landen uit de wereld. Het is dan logisch dat deze ook gaan wonen in Brunssum. Buiten dit zijn er nog talloze andere bedrijven in Brunssum te vinden waar veel mensen werken.

Waarom wonen in Brunssum?

Er is best veel te doen in dit kleine stadje. Zo kun je normaal gebruik maken van een van de vele te vinden cafés en restaurants. Nu met covid-19 is dit natuurlijk anders en ligt dit helemaal plat. Normaal gesproken is dit niet het geval en is er genoeg te doen. Je kunt er ook voor kiezen om een van de vele evenementen in Brunssum te bezoeken en hier kennis te maken met allerlei verschillende culturen en feesten. Heb je genoeg van de drukte? Ga dan lekker wandelen op de Brunssumerheide. Hier kun je tot rust komen en maximaal genieten van alle rust om je heen. In het bos zijn vele wandelroutes te vinden en kun je er zelf voor kiezen om Duitsland te bezoeken. Ideaal dus!

Lees ook:  Tips voor het schoonmaken

Makelaar in Brunssum

Zoals we al aangaven is een huis kopen in Brunssum niet duur. Je zal hier dus geen kapitaal hoeven neer te leggen om er te kunnen wonen. Heel fijn want dan kan je dat geld besparen en er leuke andere dingen van doen. In Brunssum is er wel genoeg aanbod en dus zal je al snel een huis vinden wat bij je past. Makelaar Brunssum zal je al snel vele zoekresultaten opleveren!