Welke websites zijn er om banen te vinden?

14/01/2023
|
57
www.atwerkvandaag.nl

Waar je vroeger vaak uitkeek naar vacatures in kranten, of advertenties die ophingen aan de ruiten van winkels of andere bedrijven, wordt er nu vaak op het internet gekeken naar mogelijke banen. Maar welke vacaturewebsites zijn er allemaal? Wij zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.

Indeed

Een van de meest bekende vacaturewebsites van Nederland is misschien wel Indeed. Indeed is een van de grootste vacaturesites van de wereld, met vacatures in heel veel verschillende landen. Deze zoekmachine voor vacatures is opgericht in 2004 en was is sinds 2016 beschikbaar in 28 verschillende talen en maar liefst 63 landen.

LinkedIn

Een andere welbekende vacaturesite is LinkedIn. LinkedIn is niet alleen een vacaturewebsite, maar ook een heus sociaal netwerk. De website werd in opgericht 2003 en is sinds 2019 verschenen in 25 talen en ongeveer 193 landen en regio’s. De website is erop gericht om zakelijke vakmensen bij elkaar te brengen. Je kunt hier je professionele portfolio delen, contact zoeken met andere professionals en jezelf digitaal presenteren.

Bekijk ook Waar moet je op letten voor goede websitefoto's voor je bedrijf?

www.atwerkvandaag.nl

De Nationale Vacaturebank

Voor een website die zich vooral profileert binnen Nederland kun je onder andere terecht bij de Nationale Vacaturebank. Op deze website vind je vacatures voor heel werkzoekend Nederland, met aanbod in alle functiegroepen, op alle niveaus en in iedere regio. Naast het aanbieden van verschillende vacatures kun je op deze websites ook adviezen en tips vinden over werken en solliciteren.

Gerelateerd nieuws  De Inhaak kalender, een must voor een Sociale media manager

ATwerkvandaag.nl

Ben je op zoek naar een lokale website die wat meer gericht is op vacatures in jouw directe omgeving? Die zijn er ook! Wanneer je op zoek bent naar een vacature in Limburg, of specifieker, in Maastricht dan zou je ook een kijken kunnen nemen op websites als die van ATwerkvandaag. Op www.atwerkvandaag.nl vind je veel vacatures in het Zuiden van Nederland. Daarnaast biedt de website ook nog andere diensten, zoals hulp bij uitzenden, werving en selectie, payroll, consultancy en marketing uitlenen.

Voor mensen die het fijner vinden om hulp te krijgen bij hun sollicitatie, of niet al te handig zijn met computers en websites bestaat er uiteraard ook nog altijd de mogelijkheid om langs te gaan bij een uitzend- of detacheringsbureau.

Bekijk ook Hoe bepaal je de prijs van een product?

Meer in deze categorie

7 effectieve manieren om meer instagram-volgers te krijgen

|
Lifestyle, Zakelijk

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Opties voor innovatie

|
Bedrijf, Zakelijk

Alles over het detacheringsbureau

|
Zakelijk
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!