3 tips om inbraken te voorkomen

27/09/2020
|
99
slotenmaker sos noordwijk

Voor veel mensen is het denken over een potentiële woninginbraak beangstigend. Niet alleen worden kostbaarheden gestolen, maar ook het gevoel dat iemand je persoonlijke ruimte kan betreden wordt door veel mensen niet gewaardeerd. Daarom is een goede diefstalpreventie essentieel, en dit is eigenlijk niet per se duur. Met behulp van de tips van Slotenmaker sos Noordwijk ga je met een gerust hart slapen of op vakantie.

Denk als een dief

Kijk goed rond en om het huis en denk na over hoe je inbrekers kunt afschrikken. Staan er ladders of vuilnisbakken op wielen in de tuin? Hiermee kunnen dieven gemakkelijk naar de eerste verdieping klimmen. Zet ze in de schuur zodat ze niet gemakkelijk de tweede verdieping kunnen bereiken. Als dit moeilijk is (bijvoorbeeld vanwege het dak), kunt u eraan denken om sloten op de ramen op de bovenverdiepingen te plaatsen. Wees ook voorzichtig met uw sleutels. Verberg ze bijvoorbeeld niet onder deurmatten of bloempotten. Zet je adres niet op het label aan de sleutelhanger, anders wordt het makkelijk als een dief je sleutel op straat vindt. Als je toch iets wilt instellen, kun je het beste een e-mailadres gebruiken, maar het mag niet aan je thuisadres zijn gekoppeld.

Gerelateerd nieuws  Wat is free publicity eigenlijk?

Verlicht de tuin

Als dieven iets niet willen is het gezien worden. Dus verlicht alstublieft het huis. Overweeg bijvoorbeeld om architecturale lichten te installeren die op beweging reageren. Deze gaat automatisch aan als er iemand langs loopt, wat ook handig is voor jezelf zodat je in het donker de deur niet hoeft te openen. Denk er ook aan om goede buitenverlichting te gebruiken. U kunt zich zorgen maken dat u het de dief gemakkelijker maakt met extra licht, maar voorbijgangers zullen eerder verdacht gedrag opmerken. Hiervoor kunt u ook kerstverlichting gebruiken, deze is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Wanneer u op vakantie bent, is het belangrijk om de indruk te wekken dat u thuis bent. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een auto op de baan te zetten, misschien kunt u dit aan uw buren vragen. U kunt speelgoed of serviesgoed ook op een zichtbare plaats plaatsen. Maar ook als het licht voldoende is, wekt u de indruk dat u thuis bent.

slotenmaker sos noordwijk

Meer in deze categorie

Hoe een uitvaart persoonlijk en betekenisvol maken

|
Diensten

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten

Je bank schoonmaken

|
Diensten, Huis en tuin
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!