Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan is het misschien wel leuk om wat inspiratie op te doen voor geboorte decoratie voor de voortuin. Er mag namelijk wel wat versierd worden om te vieren dat je mooie kindje geboren is, en het is natuurlijk het leukst om dit op een unieke manier te doen! Weet je nog niet helemaal wat je gaat doen of heb je even een inspiratiebron nodig? In deze blog hebben wij een paar leuke ideeën op een rijtje gezet.

 

Verkeersbord

Je zou kunnen gaan voor een geboortebord tuin, maar als je echt iets unieks wilt kun je beter gaan voor een verkeersbord. Dat klinkt een beetje raar, maar in 2022 zie je ze steeds meer voorbij komen. Op dit verkeersbord staat bijvoorbeeld “Situatie veranderd” en dan met een baby icoontje erop. Dit is een leuke manier voor de geboorte aan te kondigen en het is ook nog eens best grappig!

geboortebord tuin

Strik aan de voordeur

Een simpele maar zeker erg schattige manier om te laten zien dat er een nieuw klein familielid woont in je huis is een strik om de deur. Deze strik wordt meestal dan in de kleuren roze of blauw gedaan, maar dit is natuurlijk helemaal aan jou de keus. Het is ook niet moeilijk om deze strik op te hangen, maar het valt zeker wel op.

 

Raamstickers

Raamstickers zijn niet de meest unieke versieringen, maar dit lig t natuurlijk eraan wat voor een raamstickers het zijn. Je zou voor een leuke tekst kunnen gaan met een grappige spreuk er in bijvoorbeeld. De naam van de baby is ook erg leuk, zo weet meteen iedereen wie er geboren is!

geboortebord tuin

Grote beschuit met muisjes

Normaal eten we alleen de beschuit met muisjes, maar we kunnen ze ook in de tuin zetten! Dan bedoelen we niet de échte beschuiten, maar een life-size grote beschuit met de naam van je kindje erin. Van een afstand kun je de beschuit zien staan, dus het is zeker een eyecatcher.

 

Waslijn met rompertjes

Deze hebben we nog niet zo vaak voorbij zien komen, maar het is wel echt een super schattige manier van versieren. Maak met 2 palen en een draad een waslijn waarna je een paar rompertjes eraan ophangt. Op elke romper staat dan een letter waaruit je als de rompertjes naast elkaar hangen de naam van de baby kunt lezen. Dit is een persoonlijke favoriet van ons!