8 dingen die je altijd in je tas moet hebben

06/01/2022
|
131
jbl oplader

Als je een drukke dag voor de boeg hebt, vergeet je al snel om alle benodigde spullen in je tas te stoppen. Plak dit lijstje op de koelkast en je gaat nooit meer onvoorbereid de deur uit.

Telefoon

Je telefoon staat natuurlijk op één. Niet alleen wil je de hele dag bereikbaar zijn, maar de telefoon is ook nog eens multifunctioneel. Zo kun je tegenwoordig betalen met je telefoon, muziek luisteren en het weerbericht checken. Je moet hem zeker bij je hebben als je online tickets hebt gekocht voor een concert of musical. Vergeet dan ook je jbl oplader niet, just in case…

jbl oplader

Portemonnee

Misschien heb je hem niet altijd nodig, maar je portemonnee kan altijd van pas komen. Bijvoorbeeld als je onverwachts moet tanken of je identiteitsbewijs moet laten zien bij een controle. Als er een pinstoring is bij een winkel, weet je in ieder geval dat je cash geld hebt om toch je boodschappen te kunnen betalen.

Zakdoekjes

Bij koud weer is de kans op een loopneus supergroot, dus stop altijd een pakje zakdoekjes in je tas. Misschien moet je onverwachts iemand troosten. Je biedt dan niet alleen een troostende schouder, maar ook de bruikbare snoetenpoetser. Een betere vriend kan diegene zich niet wensen.

Deodorant

Een deodorant kan ook niet ontbreken. Deze is gewoon handig om je tussendoor even op te frissen.  Heel veel drogisterijen hebben een pocketformaat waardoor je geen grote fles mee hoeft te dragen.

Gerelateerd nieuws  Dit is waarom steigerhouten meubels zo populair zijn

Sleutels

Sleutels neem je altijd mee. Het is wel zo praktisch om ze ook op te bergen op een vaste plek en ze niet te laten slingeren in je broekzak of jas. Heel veel tassen hebben een klein vakje aan de binnenkant of aan de achterkant: een ideale plek om je sleutels en jbl oplader in te stoppen.

JBL oplader

Opladers kun je al snel vergeten als je op het laatste moment je tas inpakt. Denk daarom aan de jbl oplader voor je laptop, tablet of telefoon. Je kunt ook altijd een extra lader in je kluisje leggen.

Pen en papier

Ja, we doen tegenwoordig alles met de telefoon, maar het is handig om altijd pen en papier bij de hand te hebben. Bijvoorbeeld als je een handtekening moet zetten of onverwachts je gegevens moet achterlaten.

Mondkapje

Tegenwoordig moeten we op heel veel plaatsen een mondkapje dragen. Er zijn een paar gevallen dat je je mondkapje niet op hoeft, maar over het algemeen is een mondkapje in onze tas bijna net zo standaard als onze telefoon.

 

Meer in deze categorie

Duurzaamheid in asbestbeheer

|
Huis en tuin

7 tips voor sfeervolle badkamerverlichting

|
Huis en tuin

Wilt u uw huis in waarde laten stijgen ?

|
Huis en tuin, Wonen

Hoe kan je jouw balkon upgraden?

|
Huis en tuin, Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!