Afvallen en toch heerlijk genieten van eten 

25/06/2022
|
117
grill restaurant-rotterdam-centrum

Het valt soms niet mee als je gaat afvallen. Het is met name vervelend als je tegen een hongergevoel met vechten. Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niet met zo'n enorm hongergevoel zit en ook nog eens lekker kan genieten van eten. Benieuwd naar hoe je dat kan doen? Lees het hier... 

Wanneer heb je honger? 

Wat je misschien nog niet weet is dat veel mensen honger en dorst door elkaar halen. Dus als je van jezelf weet dat je eigenlijk te weinig drinkt, kan het zeker geen kwaad om bij vermoedelijke honger eerst eens een glas water te drinken. Het zou maar zo eens de honger kunnen stillen. Sowieso krijg je van drinken een voller gevoel. Het is dus erg handig dat je ook voor het eten begint met een glas water. Verder is het zo dat als je voor je gevoel al voor 80% vol zit, dat je dan al genoeg hebt gegeten. Voor dat je het weet heb je de smaak te pakken en prepareer je verse tonijn voor het ontbijt...

Varieer met verschillende smaken 

Bij afvallen denken sommige mensen aan saai en niet lekker eten of een voedingsvervanger. Dat is jammer, want als je veel verschillende recepten kent, dan valt er eindeloos lekker en gezond te eten. Het is dus slim om bijvoorbeeld een tijdje 1 keer per week een nieuw gezond en lekker recept te proberen. Op deze manier zul je zien dat er nog heel wat valt te genieten. 

Gerelateerd nieuws  Welke spullen heb je nodig als je gaat backpacken?
grill-restaurant-centrum-rotterdam

Grill restaurant Rotterdam centrum 

Het is prima om wat discipline te hebben met het afvallen, maar veel mensen gaan te fanatiek beginnen. Het gevolg? Dat ze het niet volhouden en snel weer in het oude patroon vervallen. Daarna nog eens extra gedemotiveerd, omdat het weer niet is gelukt om af te vallen. 

Wat handig is, dat is om 1 dag in de week te hebben dat je wat soepel bent met je eten. Dan kun je dus gerust een keer patat eten met een dikke klodder mayo en je kunt ook gewoon een keer uit eten bij bijvoorbeeld een grill restaurant in Rotterdam centrum. Doordat je zulke uitstapjes zoals naar grill restaurant in Rotterdam centrum kunt blijven eten.  

 

Meer in deze categorie

De shortcut naar een energiek leven!

|
Gezondheid, Lifestyle

Snel je droomlichaam krijgen doe je zo!

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby

Wat zijn de psychische gevolgen van seksueel misbruik?

|
Gezondheid

Hoe werkt een laserbehandeling?

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!