As in glas is een perfect aandenken

01/06/2021
|
158
as in glas

Vooralsnog is as in glas het perfecte sieraad om bij je te dragen als aandenken aan een overleden persoon. Iemand verliezen is nooit leuk en het liefst hoop je dit niet te vaak mee te maken in het leven. Je kunt er alleen niet omheen en weet dat je van sommige mensen afscheid gaat moeten nemen. Wellicht dat je het een plekje kunt geven en weer verder kunt gaan met het leven.

Hoe er afscheid wordt genomen is ook altijd belangrijk, je kunt kiezen voor een crematie, begrafenis of een variant dat meer gebaseerd is op jouw cultuur. Crematies worden steeds populairder en daarbij komt nog eens kijken dat je het as van de overleden persoon kunt bewaren. Soms wordt deze as ook gebruikt in een sieraad gemaakt van glas zodat jij altijd een stukje van de overleden persoon bij je draagt.

Verschillende ontwerpen en producten

Je kunt as op verschillende manieren opslaan, het vaakst wordt dit gedaan in een mooie vaas of iets dergelijks. Deze vazen zijn vaak niet doorzichtig en dit is dus het verschil bij een glazen product. Glazen vazen waarbij de as te zien is worden ook verkocht. Het meest populaire glazen sieraad zijn toch wel de glazen kettingen. De kettingen zijn ook transparant, dus op die manier kun je de ketting vullen met as. Veel mensen met interesse in het herdenken van de overleden persoon nemen zo een ketting en nemen op die manier de overleden persoon altijd met hun mee.

Gerelateerd nieuws  Wat is doomsday prepping? Alles wat u moet weten

Gemaakt op maat en professioneel

Voordat jij de keuze maakt waar jij de glazen sieraden gaat kopen, moet je eerst kijken naar de verschillen. Er zijn steeds meer aanbieders van deze sieraden, dus helpt het om de beste uit te kiezen. De prijzen zijn over het algemeen gelijk, maar het grootste verschil zit in de service en professionaliteit van design.

Je kan natuurlijk zelf een design laten maken en deze vullen met as. Als jij een product op maat bestelt wil je natuurlijk dat deze zo goed mogelijk wordt gemaakt. Kijk daarom goed naar recensies en doe jij eigen onderzoek zodat jij het perfecte aandenken maakt voor jouw dierbare.

Meer in deze categorie

Leuke klusjes die je zelf kunt doen

|
Lifestyle & Hobby

De slimme aanpak van volgersvermeerdering op sociale media

|
Lifestyle, Lifestyle & Hobby

Het belang van wintertuinonderhoud: hoe snoei je jouw tuin op de juiste manier in de winter?

|
Default, Huis en tuin

Welke spullen heb je nodig als je gaat backpacken?

|
Lifestyle & Hobby, Vakantie
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!