Binnenkort je rijbewijs halen

13/09/2021
|
154
rijschool goes

Je wil binnenkort beginnen met je rijbewijs halen. Het liefst wil je ook een beetje snel je rijbewijs halen, je zit niet te wachten op 50 lessen. Als je je rijbewijs gaat halen kan dit zijn voor je autorijbewijs, maar ook om bijvoorbeeld je rijbewijs te halen voor je aanhangwagen of misschien ga je zelfs wel je scooter rijbewijs halen. Alles kan, zeker bij rijschool Goes.

Autorijbewijs

Je kunt ervoor kiezen om bij rijschool Goes je autorijbewijs te gaan halen. Je mag hiermee beginnen vanaf 16,5 jaar. Eerst wordt er een intake gedaan, deze is vrijblijvend. Hier wordt gekeken of jij een klik hebt met de instructeur en hoe je het autorijden al oppakt. Extra fijn is dat er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste lesmethodes, waarbij je je voortgang in de app kan zien. Bij dit pakket heb je ongeveer 25 lessen en een tussentijdse toets.

Aanhanger rijbewijs

Je kan bij rijschool Goes ook je aanhanger rijbewijs gaan halen. Dit is een speciaal rijbewijs, het gaat hier namelijk om een BE-rijbewijs. Je hoeft hierbij geen theorie-examen te gaan doen, maar er wordt wel een klein stukje over onder andere kentekenbewijzen behandeld. Even je geheugen opfrissen, altijd goed. Als je dit rijbewijs overweegt, zijn er verschillende pakketten, dus er is er altijd wel eentje die aansluit bij jou.

Gerelateerd nieuws  Ben voorbereidt voor je eerste rijles

Scooter rijbewijs

Ook dit rijbewijs kun je halen bij rijschool Goes. Heb je wel genoeg kilometers afgelegd op je fiets? Dan is dit misschien een goede optie voor jou, je kunt zelfs al beginnen met 15,5 jaar. Vanaf 16 jaar mag je dan zelfstandig rijden. Je kunt dan grote stukken sneller afleggen dan met de fiets en woon je in de stad dan kun je snel langs alle auto’s in de stad rijden. Als je je scooter rijbewijs gaat halen moet je een praktijk- en een theorie-examen afleggen. Heb je deze examens gehaald dan ben je daarna in het bezit van een AM-rijbewijs.

Soms kun je vrijstelling krijgen voor het halen van je scooter rijbewijs. Dit wil zeggen dat je dan geen examens hoeft af te leggen. Wanneer je al een motor- of autorijbewijs hebt is dit het geval. Je kan dan dus gewoon op een scooter rijden, maar je moet wel altijd het rijbewijs bij je hebben dat je hebt.

Veel succes met je rijbewijs halen!

scooter rijbewijs halen

Meer in deze categorie

De laatste innovatieve technologieën voor je fiets

|
Vervoer

De geschiedenis van de Taxi

|
Transport, Vervoer

Wat te doen wanneer je je rijbewijs hebt gefaald?

|
Autorijschool

Je auto om je beter te voelen

|
Auto, Autorijschool
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!