Breng wat verandering in je huis met behang

03/11/2020
|
39
behanger

Als jij het decor van je huis wilt vernieuwen dan is behang een van de beste manieren om een kamer een geheel nieuwe look te geven. Net als een likje verf kun je met wat behang heel veel bereiken. Zo kun je een kamer groter laten lijken of kleiner, de keuze ligt aan jouw, wil jij weten hoe jij behang kunt gebruiken om jouw kamer te veranderen? Lees dan deze blog.

Maak je kamer groter met behang

Kleuren kunnen veel bereiken in een kamer en met de combinatie van kleuren en patronen kun je de feeling van een kamer erg beïnvloeden. Dat witte en lichte kleuren je kamer groter maken is bekend, maar wist je dat het tegenovergestelde ook waar is? Zo kun je warme en donkere kleuren gebruiken om een kamer knusser gezelliger te maken. Dus als jij een woonkamer hebt die eindeloos groot aanvoelt dan is donker behang wellicht een goed idee. Welke muren je laat behangen in welke kleur kan ook een grote rol spelen. Als je bijvoorbeeld een lange kamer hebt die je minder lang wilt laten lijken dan kun je de lange muren met donker behang behangen. Zo laat je de kamer minder lang lijken en zorg je voor een symmetrische look. Als je niet tevreden bent met hoe je kamer er uit ziet dan kun je behang gebruiken om je kamer alsnog jouw gewenste look te geven.

Gerelateerd nieuws  Wat is free publicity eigenlijk?

behanger

Wat is behang precies?

Behang is een decoratieve muurbedekking die uit sterk papier of canvas bestaat, tegenwoordig zijn er een veelvoud aan materialen die gebruikt worden echter zijn deze het populairst. Deze muurbedekking wordt dan aan de muur gelijmd. Dankzij behang kun je makkelijk kleur en patronen aan je kamer toevoegen. Het wordt grotendeels gebruikt om een bepaalde sfeer in de betreffende ruimte aan te brengen. Door op een creatieve manier om te gaan met behang kun je een gevoel oproepen.

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten

Je bank schoonmaken

|
Diensten, Huis en tuin

Hoe kan ik IT-personeel recruiten?

|
Bedrijf, Diensten
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!