Wat gaat de ochtend toch goed vandaag! Je hebt top geslapen en dat gebakken eitje was ook zeer goed gelukt. Nu nog een kop koffie, en je dag kan niet meer stuk…of wel? Je gaat de deur uit voor je werk zoals elke dag. Je staat voor de auto, maar je bent belangrijke papieren vergeten! Geen probleem, je was nog niet vertrokken en je hebt nog even tijd. Je staat voor de deur en je bent aan het zoeken naar je sleutels wanneer je je realiseert dat je sleutels nog op het aanrecht liggen. Dat houdt in dat je je zelf officieel hebt buitengesloten!

 

Wachten, wachten en nog eens wachten

Daar sta je dan, te bedenken hoe dat nou had kunnen gebeuren, dat gebeurt je nooit! Natuurlijk zal je het net weer hebben dat je vergeten bent de reserve sleutel bij de buren te leggen of dat ze nu net niet thuis zijn. Maar nu is het gebeurd, en daar is niks meer aan te veranderen. Als je nog op tijd op je werk wilt komen zal je de slotenmaker moeten bellen. Gelukkig zijn de slotenmakers zo snel als de wind zodat jij nog op tijd kunt komen. Slotenmaker Apeldoorn beweert binnen 30 minuten op locatie te zijn, dat is pas service. Denk aan de positieve kant, je hebt dadelijk wel weer een leuk verhaal voor op je werk te vertellen!

 

De slotenmaker

Na een paar minuten te wachten komt de slotenmaker de straat ingereden, en oh wat is dat een fijn gevoel, niet? Op dat moment lijkt de slotenmaker wel een engel, alleen dan zonder het felle licht eromheen. Het lijkt ook echt alsof hij wonderen verricht bij die deur. Eigenlijk is dat ook wel zo, hij komt de deur binnen zonder sleutel! Je vraagt je dan ook af hoe hij dat nou doet. Je had natuurlijk zelf kunnen proberen om de deur open te krijgen met het ouderwets bankpas-trucje, maar laten we het maar aan Slotenmaker Apeldoorn over laten.

Lees ook:  Inbraak kan schokkende ervaring zijn