De beste skin care routine

14/11/2020
|
91
innisfree

De beste dag om te beginnen met voor je huid te zorgen was gisteren. De tweede beste dag is vandaag. Daarom hebben wij deze blog opgesteld zodat iedereen die nog niet weet wat je het beste kunt doen tenminste en beginstap kan leggen. En als je wel al wat over huidverzorging dan is dit wellicht een goede opfriscursus voor je.

Was je gezicht

De eerste stap in een goede huidverzorging is door je gezicht te wassen. Een keer in de ochtend en een keer in de avond. Dit is alvast een kleine stap maar de invloed er van is erg groot en als je er voor kiest om geen andere stappen te doen dan is dit de grootste aanrader. Dus als jij last hebt van een slechte huid, veel mee-eters en puistjes. Was je gezicht zeker een keer in de ochtend en een keer in de avond.

Gebruik een cleanser en een moisturizer van innisfree

Als je eenmaal de gewoonte hebt opgebouwd om je gezicht in de ochtend en in de avond je gezicht te wassen dan is de volgende stap om tijdens het wassen een cleanser van innisfree te gaan gebruiken. Andere merken werken ook maar wij hebben goede ervaringen opgedaan met innisfree en raden het aan iedereen aan. Nadat je je gezicht hebt gewassen en afgedroogd neem dan de moisturizer van innisfree en masseer deze in je huid. Nadat je namelijk je gezicht hebt gewassen zijn alle oliën die normaal gezien aanwezig zijn weg. Veel van deze oliën zijn niet zo best voor je huis maar een groot aantal zijn juist goed voor je. Door moisturizer te gebruiken herstel je deze oliën en zorg je voor een gezonde huid.

Gerelateerd nieuws  De leukste webshops van dit moment

Gebruik zonnecrème

Een van de belangrijkste dingen die je voor je huid kunt doen is regelmatig zonnecrème gebruiken. De zon is namelijk erg schadelijk voor je huid en is vaak de reden voor slechte huid. Dus als je er echt voor wilt zorgen dat je huid gezond is zorg dan dat je dagelijks zonnecrème gebruikt.

innisfree

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!