Je drank online bestellen

28/08/2022
|
185
drank bestellen geleen

Een avondje met vrienden drinken bij jou thuis? Dat klinkt waarschijnlijk wel herkenbaar, iedereen heeft het wel eens gedaan. Jij gaat het binnenkort weer doen en de voorbereidingen zijn in volle gang. In de groepsapp verschijnen de hele dag door berichtjes en iedereen heeft een mening over wat voor drank er gehaald moet worden. Misschien haal jij de drank of heb je afgesproken dat iedereen iets meeneemt. Hoe dan ook, je moet op pad, want er moet evengoed een hoop drank gehaald worden. Je hebt er niet echt zin in, want slepen met al die flessen in een tas is geen pretje. Herkenbaar? Dan hebben wij de oplossing voor je.

 

Bestellen

Je kan tegenwoordig je drank bestellen. Dat kan al langer, maar wist je dat als je in Zuid-Limburg woont je je drank kunt bestellen en dat je je drank dan ook nog binnen een half uur in huis hebt? Ideaal. Je kan dan zelfs drank bestellen in Geleen als je last minute besluit een avondje te gaan drinken met vrienden en de winkels als dicht zijn. De drank wordt wel alleen in de avonduren bezorgd en in het weekend van 21.00 uur tot 04.00 uur ’s nachts. Je komt dus gegarandeerd nooit zonder drank te zitten op jouw drankavondje. Drank bestellen in Geleen of ergens anders in Zuid-Limburg was nog nooit zo makkelijk. Leuk extraatje: bij de bestelling zit altijd een leuke goodie zoals bijvoorbeeld een lekkere snack of een aansteker.

Gerelateerd nieuws  Wat houdt diamond painting precies in?

 

Soorten

Wat kun je er dan allemaal bestellen? Je kunt er van alles bestellen. Van bier en frisdrank tot wijn en mixdrank. Je kunt er zelfs eten en snacks bestellen voor als je nog honger hebt laat op de avond en niks meer in huis hebt. Ook rookwaren kunnen besteld worden in de webshop. De prijzen zijn ongeveer even duur als in de supermarkt, dus daar hoef je het niet voor te laten. De minimum bestelwaarde is €15,00 euro. Let wel op, want voor de bezorgkosten betaal je ook nog €3,00 euro.

drank bestellen geleen

 

Meer in deze categorie

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop

De leukste webshops van dit moment

|
Webshop, Zakelijk
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!