Luiertas kopen?

17/06/2019
|
154
luiertas

Nu je weet hoe handig een luiertas wel niet is wil je er zelf natuurlijk ook eentje hebben. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een luiertas? Er zijn verschillende luiertassen te koop. De een is tevreden met de heuptas, de ander wil een praktische tas. Voordat je een luiertas koopt, is het handig om te weten wat je er daadwerkelijk in stopt. Gebruik natuurlijk luiers en doekjes. Hydrofiele luiers en extra kleding zijn echter ook essentieel.

Checklist

Grootte
Hoeveel ruimte denk je dat alle items nodig hebben? Als je het moeilijk vindt om de maat van de tas in te schatten, vraag jezelf af ​​of je altijd veel dingen nodig hebt als je uitgaat. Wil je een grote tas vol spullen meenemen? Of raak je niet snel in paniek als je iets vergeet? Als je meerling hebt, heb je binnenkort een grotere tas nodig.

Stilgelegd
Een tas met klittenbandsluiting lijkt handig, maar is het niet. Hydrofiele doeken, luiers, slabbetjes of babykleertjes kunnen er gemakkelijk aan blijven plakken. Het sluiten van knoppen of netsnoeren is ook niet ideaal omdat deze moeilijk (snel) te openen zijn. Het handigste en veiligste is een tas met een sterke ritssluiting. Als de tas valt, valt niet meteen alles op de grond.

Gerelateerd nieuws  Speelgoed kopen

Indeling
De indeling in de luiertas is overzichtelijk en praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een compartiment voor flesjes, een compartiment voor luiers en een afsluitbaar compartiment voor fopspenen. Maar misschien vind je dit niet nodig en wil je alles in één grote doos stoppen. Er kunnen ook vakken aan de buitenkant van de tas zitten. Dit is bijvoorbeeld handig om sleutels in op te bergen.

Materiaal
Een katoenen tas ziet er misschien goed uit, maar is niet erg handig. Katoen is niet hydrofoob en gevoelig voor vlekken. Het speeksel, de moedermelk of flesvoeding van de baby kan door de tas heen gaan. Daarom hebben weefsels met hydrofobe eigenschappen de voorkeur. Het is ook handig bij zware regenbuien.

luiertas

 

 

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!