Een wit t-shirt dragen doe je zo

01/02/2021
|
113
wit t shirt

Dat je als man zijnde minimaal één wit t shirt in je kast moet hebben hoeven we je hopelijk niet meer te vertellen. Een wit t-shirt is namelijk essentieel in een mannen garderobe. Of je jouw wit t-shirt nou draagt onder een hemd, casual op een pantalon, combineert met leer of denim: het staat altijd goed! Mocht jij toch wat inspiratie nodig hebben dan hebben we hieronder een aantal manieren om jouw witte t-shirt stijlvol te dragen.

Onder een hemd

De trend van het moment. Een wit t-shirt dragen onder een open hangend hemd. Of je dan een dik flanel hemd, spijkerhemd of normaal hemd draagt dat maakt voor deze look niets uit. Laat die knopen open en rol je mouwen op dat zorgt voor een nonchalante en moderne look. Draag deze outfit bij voorkeur met sneakers.

Naast het open hemd wordt een wit t-shirt ook nog vaak gecombineerd als ondershirt onder een zakelijk hemd. Het shirt neemt zweet op voordat het in je hemd trekt én voorkomt doorschijnen.

Wit met leer

De afgelopen tijd is ook leer weer helemaal terug. We zien de combinatie steeds vaker. Een leren jack in combinatie met een wit t-shirt. Zorg dat de rest van je look hier goed bij aansluit. Denk aan een donkere of grijze jeans om de aandacht echt op je shirt te richten.

Gerelateerd nieuws  De beste skin care routine

wit t shirt

Casual

Een andere manier om je witte t-shirt op een casual manier te combineren is om het te combineren met nettere items. Denk aan een pantalon of colbert. Deze brengen contrast aan je outfit maar je ziet er niet meteen uit of je zaken gaat doen. Op deze manier heel geschikt naar een kantoorbaan maar ook voor de vrijdagmiddagborrel in een kroeg.

Wit met denim

Naast leer zien we ook de combinatie met denim steeds vaker terug. Dit komt voornamelijk door de Scandinavische mode. Draag je shirt in jeans met een riem en sneakers. Dit zorgt voor contrast en een moderne uitstraling. Een zwarte of grijze jeans zoals in de combinatie met leer doen het in dit geval ook goed.

Je begrijpt het waarschijnlijk wel. Met een wit t-shirt kun je eigenlijk alle kanten op. Zorg er wel voor dat je shirt ook echt wit is, niet rafelt en dat deze niet vol zit met kreukels. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Pas wel op met vrouwen, die zijn tegenwoordig ook gek op een oversized mannen shirt op een strakke skinny!

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!