De huidige ontwikkeling in alternatieve geneeswijze

10/03/2021
|
48
behandeling Reiki

 

De afgelopen jaren is het aandeel alternatieve geneeswijze steeds populairder geworden. De geneeswijze wordt steeds meer toegepast en soms gebruikt als vervanging van traditionele middelen. Er zijn daardoor verschillende meningen over de wijze en de werking ervan. Sommige zien het als een gezonde ontwikkeling en zien geen problemen ermee. Anderen zien het anders in en denken dat het gevaarlijk is en op den duur probelemen kan opleveren. Is het terecht om je hier zorgen over te maken of is het niet zo erg?

Opkomst van nieuwe middelen

Nieuwe middelen zijn een ware hype. Steeds meer bedrijven beweren een nieuw geneesmiddel te hebben gevonden dat traditionele geneesmiddelen met de grond gelijkmaakt. Onder andere binnen de geestelijke gezondheidszorg zijn de afgelopen jaren vele bedrijven bezig geweest met de ontwikkeling van nieuwe en natuurlijke middelen. Hierdoor beweren zij ervoor te kunnen zorgen dat de medicijnen niet meer verslavend worden en daardoor patiënten makkelijker kunnen afkicken. Nu is dat nog niet het geval en daardoor is het voor sommige patiënten haast onmogelijk om te stoppen met medicijnen. Alternatieve en nieuwe middelen kunnen  hier dus een groot voordeel uit halen.

Reiki als genezingsmiddel

Een andere opkomende en belangrijke geneeswijze is reiki.. Al meer dan duizend jaar wordt deze techniek uitgevoerd door kenners en wordt de kunst doorgegeven van generatie op generatie. Hierdoor zijn er in de wereld heel wat Reiki deskundigen te vinden. Deze deskundigen brengen de leer over naar nieuwe mensen en daardoor blijft het aantal Reiki beoefenaars stijgen.  Deze techniek wordt dan ook steeds meer toegepast op allerlei verschillende soorten ziektes. Dit is een fijne ontwikkeling en kan goed zijn voor de reiki stroming in zijn algemeen. Aan de andere kant maakt dit het makkelijker om misbruik te maken van de geneeswijze en daardoor de krachten overdrijven

Gerelateerd nieuws  De voor- en nadelen van eiwitshakes

Limburg en reiki

Toepassing van de techniek kan dus veel voordelen geven en ervoor zorgen dat je je beter gaat voelen. Toch blijft de genezing van reiki vooral beperkt tot kleine niet grote aandoeningen en zal er voor grote levensbedreigende ziektes altijd beter voor een ziekenhuis gekozen moeten worden. Benieuwd naar de werking van reiki? dan hoef je niet ver te reizen want in elke provincie zijn wel een of meerdere reiki beoefenaars te vinden. Ook in Limburg zullen er meerdere beoefenaars van deze geneeswijze zijn. Reiki Limburg en omgeving , is dan ook een veel voorkomende zoekterm binnen Google en zal veel resultaat opleveren.

Meer in deze categorie

De shortcut naar een energiek leven!

|
Gezondheid, Lifestyle

Snel je droomlichaam krijgen doe je zo!

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby

Wat zijn de psychische gevolgen van seksueel misbruik?

|
Gezondheid

Hoe werkt een laserbehandeling?

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!