De stoerste dames cowboylaarzen voor jong en oud

27/07/2021
|
38
https://www.bootstock.nl/zwarte-cowboylaarsjes/

Mooie, handgemaakte cowboylaarzen worden steeds populairder in de hedendaagse mode. Dit komt omdat ze er erg stoer uitzien met een bohemian, western look met een vintage touch. Omdat de laarzen worden gemaakt van leer, is het moeilijk om ze in hoge kwaliteit te vinden. Toch zal je bij Bootstock dames cowboylaarzen kunnen vinden van de hoogste kwaliteit. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van cowboylaarzen voor jong en oud.

Hoe worden de laarzen gemaakt?

Allereerst worden de laarzen ontworpen met de hand of op de computer. Hierbij wordt gelet op vorm, het materiaal en de uiteindelijke kleur van de laars. De laarzen worden daarna handgemaakt in een eigen leerlooierij. Hier wordt al het leer vakkundig en met professionele apparatuur bewerkt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een no waste technologie, waardoor kwaliteit, duurzaamheid, mens en milieu worden gerespecteerd. Omdat er vaak verschillende lagen van verschillende leersoorten worden gebruikt, is het nodig om alle lagen aan elkaar te stikken.

Met een naaimachine of met de hand worden de stevigere buitenkant en de zachtere binnenkant gestikt. Nu wordt het leer aan de binnenzool gelijmd of gestikt en wordt de schoen gekleurd, bijvoorbeeld zwart. Als laatste worden de loopzool en de hak geplaatst en de zwarte cowboylaarsjes zijn klaar!

Gerelateerd nieuws  Verras je vrienden met een kant en klare pubquiz

Match je kleding met bruine of zwarte cowboylaarsjes

Hoewel ze een behoorlijk uniek karakter en uiterlijk hebben, zijn de laarzen niet al te moeilijk te matchen met je kleding. Zo zit je met skinny jeans altijd wel goed. Toch kan je ook gaan voor een iets gewaagdere combinatie, zoals wijde jeans of pantalons, waarbij je de pijpen in de laars draagt. Je kan ze ook gewoon dragen onder een jurk of rok, waarbij je de panty kan skippen. Wees niet bang om hoge of lage laarzen te dragen, omdat ze er bij veel outfits mooi uit komen.

Laarzen voor kinderen

Ook worden er speciaal cowboylaarsjes gemaakt voor kinderen en peuters, zodat zij hun vriendjes en vriendinnetjes jaloers kunnen maken met laarsjes die er stoer uitzien. De laarzen vallen vaak wel één maat groter uit dan normaal, waardoor het slim is om eerst de maattabel te bekijken.

dames cowboylaarzen

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!