De trend van dit moment: Loungewear

15/10/2020
|
141
ab lifedtyle

Ondanks dat we veel van onze tijd thuis doorbrengen willen we er toch goed blijven uitzien. Vooral als je opeens onverwachts in een zoom meeting terecht komt. Daarom is de loungewear of het trainingspak weer helemaal terug. De winnaar van 2020 en waarschijnlijk ook de hype van 2021.

De behoefte aan comfort

Dit voorjaar waren ‘Chill’, ‘Lounge’ en ‘Home’ overduidelijk de best gescoorde marketingtermen op het gebied van fashion. Zeker in de herenmode, maar ook in de damesmode. Dit is ook van de reden waarom het zo populair is. Met zijn losse stoffen en weinig vormen past loungewear goed bij de genderneutrale beweging. Daarnaast is het ook nog eens aantrekkelijk voor koppels die graag gebruik maken van de ‘#couplegoals’ of ‘twinning is winning’-berichten.

 

ab lifedtyle

 

Vooral merken als Nike en Adidas zijn hierin grote spelers en profiteerde dankbaar van de stijgende verkoop tijdens de lockdown. Vooral tijdens Black Friday. Maar ook modemerken zoals AB Lifestyle komen met een nieuwe loungewear-collectie. AB Lifestyle is vooral bekend door zijn petten maar nu kun je dus ook een bijpassende hoodie en track pants kopen.

Gerelateerd nieuws  Wat is een K9 tuig?

Voor kleinere merken was het soms niet meer mogelijk om een volledig nieuwe loungewear collectie te lanceren. Zeker gezien de logistieke obstakels die deze tijd met zich mee bracht.

Joggingpak het nieuwe maatpak

De stropdas was al een aantal jaar niet meer te zien, de knoopjes van je hemd mogen ook best wat meer open staan en je mouwen worden opgerold. Verwachting is dat de track pants ook deze zomer nog te zien zal zijn. We zagen hem vorig jaar al bij verschillende merken voorbij komen zoals Dsquared2 en in zal ook worden overgenomen door de grotere retailers als H&M en Zara.

Dus mocht jij hem nog niet in je kast hebben liggen? Laat de postbezorger dan maar komen.

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!