E smoker

08/09/2019
|
44
e sigaret

E smoker

Wat is een e-sigaret/ e-smoker nou eigenlijk? Het is een apparaatje dat werkt op batterijen. Je doet er een vloeistof in en die inhaleer je later weer als het verdampt. Deze vloeistof kan met of zonder nicotine zijn. De e-sigaret hoort het gevoel van een echte sigaret na te bootsen alleen adem je bij een e-sigaret water dampen in en geen rook zoals bij een normale sigaret. Het grote verschil is dat een e-sigaret niks verbrand en een normale sigaret wel. En in een e-sigaret zitten geen schadelijke stoffen  zoals in een sigaret wel zitten.  Door de verdamping komen er minder schadelijke stoffen vrij. Zo zit er in een e sigaret geen:

- teer

-koolmonoxide

-fosfor

-ammoniak

-lood

-en  4000 andere chemische stoffen.

Hoe zit een e-sigaret in elkaar?

Het lijkt allemaal heel ingewikkeld maar in feiten is het een heel makkelijk apparaat dat bestaat uit 2 hoofd onderdelen, een batterij en een tankje de batterij zorgt voor de stroom en in het tankje kan je de e-liquid doen wat je oprookt. Hoe komt er rook uit? Zodra je op het knopje drukt begint het verdampingselement warm te worden zodra het warm genoeg is begint de e liquid te verdampen en de water damp kan worden geïnhaleerd.  Een coil is een stukje gloeidraad met daar omheen katoen. De batterij warmt het gloeidraad in de coil op en verdampt daardoor de vloeistof die in het katoen is getrokken. Vanuit het reservoir van het tankje wordt er nieuwe vloeistof naar het katoen geleverd.

Gerelateerd nieuws  As in glas is een perfect aandenken

 

De vloeistof voor in de e-siagret

De vloeistof die je eigenlijk oprookt uit een e-sigaret heet e liquid. Je kan e liquid met of zonder nicotine kiezen. De nicotine niveaus kan je ook nog uit kiezen je kan kiezen tussen 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12mg en 18 mg. Dit is handig dus stel dat je je nicotine wilt afbouwen kan je altijd een liquid met een  lagere nicotine gehalte kiezen en zo zou je ook makkelijk van normale sigaretten of kunnen komen. Wilt u eens een e-liquid uit proberen? Een betaalbare versie is Hangsen E liquid. Benieuwd geworden of wilt u van de normale sigaret aar een e-sigaret over stappen probeer het eens uit!

 

e sigaret

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!