Een boekhouder in Limburg inhuren

03/07/2021
|
47
boekhouder in Limburg

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om een administratie bij te houden. Een boekhouder in Heerlen kan ervoor zorgen dat jij je administratie altijd op orde hebt. Jij hoeft dan alleen nog je bonnen en facturen met de boekhouder te delen. Vervolgens regelt de boekhouder de rest. Zo kan de boekhouder onder andere de btw-aangiftes voor je verzorgen en de jaarrekening opstellen. Daarnaast kun je ook bij de boekhouder terecht voor fiscaal en financieel advies.

Met een goede boekhouder in Limburg betaal je nooit te veel belasting!

Door een goede boekhouder in te huren, zul je nooit te veel belasting betalen. De boekhouder zorgt er namelijk voor dat je optimaal gebruik maakt van alle aftrekposten. Als je zzp’er bent en voldoende uren werkt, heb je bijvoorbeeld recht op zelfstandigenaftrek. Ben je daarnaast ook net begonnen met ondernemen, heb je ook nog eens recht op startersaftrek. Voorbeelden van andere aftrekposten zijn de MKB-winstvrijstelling en de investeringsaftrek.

Een beter inzicht in de bedrijfsfinanciën

Een boekhouder zorgt er dus voor dat je nooit te veel belasting betaalt en dat de belastingaangiftes tijdig worden ingediend. Daarnaast kan een boekhouder in Limburg je ook een beter beeld van je eigen financiële situatie geven. Een goede boekhouder kan je proactief advies geven als hij merkt dat iets financieel gezien beter zou kunnen. Daarnaast kun je een boekhouder ook vragen om mee te denken over bepaalde financiële vraagstukken. Wil je bijvoorbeeld weten wat voor gevolgen een bedrijfsovername voor je zal hebben? Dan kan de boekhouder dit voor je berekenen!

Gerelateerd nieuws  De Inhaak kalender, een must voor een Sociale media manager

Hoe vind je een goede boekhouder in Limburg?

Als je een kleine onderneming hebt, is het inhuren van een boekhouder niet verplicht. Echter, is het wél zeer verstandig. Een boekhouder vind je relatief eenvoudig, bijvoorbeeld door even te googelen. Het is altijd aan te raden om een vrijblijvend gesprek met de boekhouder in Limburg in te plannen. Na een eerste kennismakingsgesprek kun je beter oordelen of de boekhouder in kwestie goed op jouw bedrijf aansluit. Omdat je regelmatig contact met de boekhouder zal hebben is het belangrijk dat het klikt. Bovendien maakt de boekhouder tijdens dit eerste gesprek ook kennis met jouw bedrijf.

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Welke websites zijn er om banen te vinden?

|
Werk, Zakelijk

Verbeteren van je leiderschap

|
Bedrijf, Werk

Aan de slag als verpleegster? Bekijk deze tips

|
Werk
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!