Een origineel kinderfeestje!

Gelblaster

Hoe leuk is het als je kind weer een jaartje ouder wordt… of groeien ze te snel? Het is in ieder geval elk jaar wel weer een gedoe om een leuk kinderfeestje te organiseren. Meestal ga je voor zwemmen, Macdonalds of laser gamen. Alleen wordt dat wel een beetje saai voor een kind op een begeven moment. Het is moeilijk om tegenwoordig nog iets origineels te bedenken. Het kan ook soms hoog in de kosten lopen en dat is nou net niet wat we willen. Maar gelukkig leven we in 2022 en dan kan echt alles! Heb je ooit al eens gehoord van pistooltjes met kleine gelballetjes er in die uit elkaar spatten wanneer ze iets raken? Zoiets bestaat dus nu!

 

De Gelblaster

Als je nou echt een leuke ouder wilt zijn voor je kind, dan overweeg je zo’n Gelblaster. Het is veiliger dan paintball en veel leuker dan laser gamen! Je hoeft niet eens ergens heen, je kunt de kids met de Gelblaster in de tuin laten rondrennen. Natuurlijk is de Gelblaster geschikt voor jong en oud, dus papa en mama kunnen ook nog eens mee doen. Je kunt er een hoop verschillende kanten mee op. Verschillende spelletjes zoals last man standing, capture the flag, tikkertje en nog veel meer naar je eigen fantasieën!

Gerelateerd nieuws  Groene vingers kweken: tuinieren voor beginners

 

Hoe werkt de Gelblaster?

Het is vrij simpel hoe dit vriendelijke pistooltje te werk gaat, alleen moet jij zelf ook nog wat stappen ondernemen. Wanneer je precies weet hoeveel personen mee doen met de spelletjes, kun je de bestelling plaatsen en je eigen box samen stellen. De box bestaat uit de Gel Blaster pistool, balletjes, hoppers, veiligheidsbrillen, emmers en camouflagenetten. Voor de ‘munitie’ moet je de balletjes in water leggen. Zo groeien de balletjes tot een gel substantie. Na een paar uur kun je de balletjes gebruiken en in Gel Blaster pistool duwen. Wanneer iedereen een Gel Blaster in de hand heeft, kun je beginnen met de strijd! Na de spelletjes hoef je je niet druk te maken over vlekken, de substantie gaat namelijk heel gemakkelijk uit kleding en dergelijke. De balletjes zijn ook nog eens eco-friendly!

Meer in deze categorie

Leuke klusjes die je zelf kunt doen

|
Lifestyle & Hobby

Hoe beïnvloed alcohol ons gedrag en emoties?

|
Ontspanning

Hoe zorg je voor seksuele stimulatie?

|
Ontspanning

De slimme aanpak van volgersvermeerdering op sociale media

|
Lifestyle, Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!