Wanneer je al een wat langere tijd in de zorg werkt in Nederland ben je misschien toe aan wat afwisseling. Je wilt niet meer altijd werken en je wilt misschien ook wel eens op meerdere afdelingen werken. Zeker wanneer er overcapaciteit heerst op jouw afdeling is dit heel handig. Wanneer je dit ook nog eens leuk vindt, is dat een win-win situatie. Je bent je aan het oriënteren en je zoekt een goede manier om die afwisseling te vinden. Een uitzendbureau in de zorg zou voor jou een goede optie kunnen zijn.

 

Flexibel

Wanneer je een uitzendbureau in de zorg inschakelt om je te helpen dan ga je altijd werken op basis van een 0 uren contract. Dit betekent dat je kan werken op de momenten dat het jou uitkomt en dat je zelf kunt kiezen op welke afdeling. Je kunt op deze manier rouleren en zo heb je dus automatisch meer afwisseling. Je hoort van tevoren waar en wanneer er diensten open staan. Dit gaat via de Healthz app. Je hoeft hiervoor niet in een specifiek deel van Nederland te wonen, want Healthz heeft diensten door heel Nederland in verschillende klinieken en ziekenhuizen.

 

Hoe werkt het

Je hebt bij het uitzendbureau in de zorg wel een profiel nodig. Dit profiel moet voldoen aan de benodigde diploma’s en bovendien moet je zelfstandig kunnen werken. Je hebt een flexibele instelling en je beschikt over een teamspirit. Je hebt al enige werkervaring en je bent BIG geregistreerd. Dat laatste is een harde eis. Wanneer dit allemaal geregeld is, sta je ingeschreven bij dit uitzendbureau in de zorg en kun je aan de slag. Zoals eerder benoemd krijg je diensten te zien via de app.

 

Goed beeld

Wanneer je lid bent van het uitzendbureau zorg dan krijg je vaak een goed beeld van het werkveld. Bovendien is het voor de ziekenhuizen en klinieken erg handig want ze kunnen gebruik maken van flexibele krachten wanneer dit nodig is voor ze. Je krijgt niet alleen een goed beeld van het werkveld, ook help je daadwerkelijk ziekenhuizen en klinieken uit de brand wanneer ze het erg druk hebben. Je komst wordt door hen erg gewaardeerd. Dat maakt ook het werken via Healthz zo mooi.

uitzendbureau zorg