Geld verdienen met een time tracker

22/09/2020
|
31

Sinds mei 2019 is het verplicht voor bedrijven binnen de Europese unie om via een systeem de gewerkte uren van hun medewerkers bij te houden. Dit heeft te maken met de rechten van de werknemers wat betreft overuren en minimumuren. De werknemers zijn echter niet de enigen die hier baat bij hebben aangezien als bedrijf het gebruik van een time tracker veel geld kan opleveren, nieuwsgierig? Lees dan vooral deze blog.

Transparantie met klanten

Als je een factuur naar een klant stuurt is het altijd handig om aan te kunnen geven hoeveel uren jouw bedrijf heeft besteed aan hun. Door het gebruik van een Time tracker kun je precies zien hoeveel uren jouw bedrijf aan iedere klant besteed, dus deze uren kun je dan makkelijk factureren. Ook kun je zo zien of jouw werknemers niet te veel tijd besteden aan projecten die jouw bedrijf niet zo veel opleveren. Dus je bent niet alleen transparant met klanten, maar je kunt ook meer uren factureren naar ze en je weet ook aan welke klanten je niet genoeg verdient.

Gerelateerd nieuws  Een boekhouder in Limburg inhuren

Overzichtelijkheid in je planning

Een veelgebruikte methode voor urenregistratie is een Exel bestand. Veel bedrijven kiezen hier voor als ze nog vrij klein zijn aangezien het makkelijk is van opstart en vaak mensen al bekend zijn met Excel. Echter naarmate het bedrijf begint te groeien krijg je enkele groeipijnen. Ten eerste kan maar een persoon in een Excel bestand werken en dat zorgt er voor dat vaak een persoon verantwoordelijk is voor het invoeren van de uren. Dit is haalbaar voor een klein bedrijf maar op een begeven moment wordt het niet meer haalbaar om dit iedere dag in te voeren en bijhouden. Met een time tracker los je dit probleem snel op en heb je direct een overzicht waar de gewerkte uren aan worden besteed. Zo zie je direct aan welke taken je meer aandacht moet gaan besteden.

Zo zie je maar hoe voordelig het eigenlijk kan zijn om een time tracker systeem te gaan gebruiken.

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Welke websites zijn er om banen te vinden?

|
Werk, Zakelijk

Verbeteren van je leiderschap

|
Bedrijf, Werk

Aan de slag als verpleegster? Bekijk deze tips

|
Werk
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!