Het bereiken van je droomlichaam

17/08/2021
|
83
voedingscoach Rotterdam

Voor velen een droom die misschien nooit gaat uitkomen, omdat het een erg moeilijke en geduldige weg is. Het behalen van je droomlichaam ziet er soms erg simpel uit, vooral als we social media moeten geloven. Mensen met gouden genen trainen en letten een beetje op hun voeding en ze zijn binnen een paar maanden een of andere hulk. Soms te mooi om waar te zijn, maar sommige mensen hebben dit geluk. We willen je absoluut niet ontmoedigen en het is allemaal bereikbaar, maar misschien niet binnen twee á drie maanden. Om je droomlichaam te behalen moet je vaak keihard werken en het is niet van vandaag op morgen gelukt. Dit is iets wat je absoluut in je achterhoofd moet houden. Sommige mensen raken ontmoedigd na een aantal weken en geven op. Dit is juist wat je niet moet doen.

De kracht van momentum

Ken je de kracht van momentum? Momentum houdt in dat je in een bepaalde flow zit, waardoor je doel na doel kan behalen. Alles loopt goed en je behaalt wat je wilt behalen. Helaas zie ik veel te veel mensen die ware momentum niet behalen. Veel mensen stoppen vaak net op het punt waar momentum wilt inslaan. Dit ook bij het sporten, je bent al zes maanden lang aan het trainen en je begint net vooruitgang te boeken. Je bent al aardig wat kilo’s kwijt en het gaat goed. Dan komt een punt dat je jezelf net wat te vaak zegt van vandaag kan ik nog wel een cheatmeal doen, of alcohol drinken. Of je gaat gewoonweg niet trainen die dag. Dat zijn net de punten die je uit je momentum kunnen halen. Een cheatmeal worden er twee en één drankje wordt het hele weekend drinken. Probeer dit niet te doen en hou het momentum erin en dan zal je je doel binnen no-time behalen.

Gerelateerd nieuws  Waarom water zo belangrijk is

Behaal je droomlichaam met voedingscoach Rotterdam

Als je echt je droomlichaam wilt behalen dan moet je je ook heel goed op je voeding letten. Voeding is nog belangrijker dan wat je in de sportschool doet. Met voedingscoach Rotterdam kan je deze doelen makkelijk en sneller behalen. Of het nu aankomen, afvallen of op gewicht wilt blijven dan ben je bij voedingscoach Rotterdam aan het juiste adres. Voedingscoach Rotterdam maakt een op maat gemaakte voedingsplan voor je. Er zal worden gekeken wat je doelen zijn en wat je graag in je voedingsschema wilt zien. Op basis van die informatie zal een op maat gemaakt voedingsschema gemaakt worden.

Meer in deze categorie

De shortcut naar een energiek leven!

|
Gezondheid, Lifestyle

Snel je droomlichaam krijgen doe je zo!

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby

Wat zijn de psychische gevolgen van seksueel misbruik?

|
Gezondheid

Hoe werkt een laserbehandeling?

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!