Hoe haal je het maximale uit je leven? 

26/06/2022
|
38
dunlop-padel-racket

Het maximale uit je leven halen, niet in de vorm van rennen, rennen en rennen. Nee, het maximale uit je leven halen in de vorm van: hoe leef ik mijn leven zoals het voor je gevoel goed is? Vaak gaat het mis, als je het bij het maximale voor ogen neemt, wat de maatschappij als maximaal beschouwt. Dat is een soort leven uit angst, want waarom zou anders in je leven tijd besteden aan dingen waarbij je voelt dat het in essentie niet bij jou past? 

Kantoorbaan en een dunlop padel racket 

Het menselijk lichaam is niet ingesteld op de hele tijd zitten. Toch hoeft het niet zo te zijn dat je direct je kantoorbaan hoeft op te zeggen, om meer in lijn met je gevoel te werken. Ten eerste is het steeds vaker mogelijk om parttime te werken, gebruik te maken van tafels met verstelbare hoogtes en er is ook nog de mogelijkheid thuiswerken. Dat laatste heeft als voordeel dat je de tijd achter de pc wat meer kunt uitsmeren over de dag, zodat je niet continue zit.

padel-racket-dunlop

Het kan zijn dat je je kantoorwerk ook gewoon ontzettend leuk vindt. Daar is niks mis mee. Gaat je lichaam echter in protest? Kijk dan bijvoorbeeld hoe je het werk op de pc wat afwisselender of leuker kan maken. Het is ook een optie om een dunlop padel racket te pakken. Sporten naast je werk. Met een dunlop padel racket kun je heerlijk je lichaam de kans geven om zich uit te leven. Het is een vrij explosieve sport dat kan ervoor zorgen dat je echt heel bewust in het moment bent.  

Gerelateerd nieuws  Heb je een dipje? Hier zijn vier tips om je er weer helemaal bovenop te krijgen!

Wat als het sociaal niet wenselijk is wat je eigenlijk wil? 

Nu is padel spelen met een dunlop padel racket vast wel sociaal wenselijk. Een beetje beweging is goed voor een mens en vaak voel je dan ook meer energie. Dat zal je omgeving vast toejuichen. Maar het kan zijn dat je bijvoorbeeld ervaart dat je niet het werk doet wat echt bij je past. Dat je voelt in elke vezel dat dit je te veel afstompt. Je bent alleen wel de kostwinner... 

Dan is het belangrijk dat je er in ieder geval al eens met je partner over praat of met een vriend of vriendin als je alleen woont. Er zijn vaak meerdere wegen die ervoor kunnen zorgen dat je doet wat beter bij je past. Vaak door er met iemand anders over te praten, kun je kijken wat de opties zijn. Zien zij geen opties? Vraag dan eens iemand anders, waarvan je weet dat diegene het leven leidt zoals diegene graag wil. 

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor je werk. Stel je wilt bijvoorbeeld wonen in een Tiny House, maar je voelt nog belemmeringen. Dan kun je ook kijken naar alternatieven voor een Tiny House.

Meer in deze categorie

6 x de beste ideeën voor een themafeest: maak je feestje onvergetelijk!

|
Algemeen, Ontspanning

Legale softdrugs in Nederland

|
Ontspanning

Hoe wordt de leefbaarheid in Nederland bepaald?

|
Ontspanning

Ontspanning nodig? Hier zijn 5 tips!

|
Lifestyle & Hobby, Ontspanning
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!