IPhone 11

01/04/2020
|
82
telefoon

Een van de nieuwste modellen van Apple is toch wel de iPhone 11, deze iPhone komt in 6 kleuren namelijk wit, zwart, groen, geel, paars en rood. Daarnaast heeft Apple de mooie actie dat ze voor iedere rode telefoon die ze verkopen  doneren ze aan stichtingen om het corona virus te bestrijden. De Apple iPhone 11 is precies wat je nodig hebt en wat je wilt. Met een nieuw dual camera systeem, de snelste chip in een smartphone ooit en een batterij voor de hele dag is de Apple iPhone 11 een smartphone die echt van alle gemakken is voorzien. Door een nieuwe chip die in de telefoon zit is het de beste chip tot nu toe. Door de chip voelt het alsof alles soepel verloopt en ook snel gebeurd.

 

Specificaties

De batterij is een nieuwe innovatie, door de hardware en software van de Apple IPhone 11 gaat de batterij veel langer mee. Stel je batterij gaat toch leeg dan kun je hem snel weer opladen want hij heeft een snel laad functie. Je hebt een Nano sim kaart nodig voor de iPhone 11  en is sim Lock vrij. De voorzijde en achterzijde van de telefoon zijn beide van glas gemaakt. Dit heeft een luxe uitstraling maar zorgt wel voor meer risico als het gaat om de telefoon de laten vallen. Doordat het glas is breekt het sneller, om dit te voorkomen kan je altijd een IPhone 11 telefoon hoesje aanschaffen. Deze zorgt voor meer bescherming. Als je een hoesje koopt voor de bescherming moet je geen sier telefoon hoesje pakken. Zorg voor een beschermend hoesje deze kan de kans op kapot gaan bij vallen verkleinen.

Gerelateerd nieuws  Een plasma aansteker kopen

telefoon

IOS 14

Voordat u het apparaat gaat updaten naar de nieuwste IOS 14 zijn er een paar dingen waar u op moet letten en moet doen voor dat u het apparaat update. Het toestel dat u wilt updaten moet een IPhone model zijn die is uitgebracht in 2015 of later, andere toestellen worden niet ondersteunt door deze IOS. U dient een reserve kopie te maken van het toestel als er iets mis gaat tijdens het updaten bent u tenminste niet alles meteen kwijt.

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!