Je eigen slimme verlichting

09/12/2020
|
91
lampen innr

Heel wat jaar geleden kwam Philips met een nieuw soort verlichting op de markt. Deze verlichting was zeer bijzonder voor deze tijd omdat het je in staat stelde om op elk moment wanneer jij dat wou je lichten aan te passen. Dit betekende dat je niet meer afhankelijk was van de lichtknop, maar in plaats daarvan nu eenvoudig met een of meerdere knoppen je verlichting in het huis kon aanpassen. Zo kon je ervoor kiezen om de lichten minder fel te laten worden of om de lichten juist feller in te stellen. Deze nieuwe methode van licht was revolutionair voor zijn tijd en zorgde voor een enorme hoop aandacht vanuit de consumenten. Nu , enkele jaren verder, is Philips lang niet meer de enige die op deze markt actief is. In deze blog vertellen we wat meer over dit (redelijk) nieuwe alternatief.

Maak kennis met Innr

Een van de belangrijkste concurrenten van Philips is Innr. Deze concurrent heeft het namelijk mogelijk gemaakt dat de Hue light technologie betaalbaarder is geworden en daardoor er meer verschillende doelgroepen gebruik van kunnen maken. In principe werkt dit hetzelfde en wordt nog steeds het licht bedient met een afstandsbediening. Net zoals bij philips kun je deze lampen van kleur laten veranderen en kun je bepaalde kleurschema's instellen. Ook kun je zelf instellen hoe fel de innr lampen moeten branden en wanneer deze moeten branden.

Gerelateerd nieuws  Inbraak kan schokkende ervaring zijn

Innr toepassen in je eigen huis

Toen de Hue-lampen uitkwamen waren deze technisch nogal moeilijk te begrijpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel mensen deze toen der tijd niet hebben aangeschaft omdat zijn geen of nauwelijks technische kennis hadden. Een ander struikelpunt was de hoge startprijs van de Hue technologie. Inrr heeft beide punten aangepakt en het niet alleen makkelijker gemaakt om de lampen te bedienen, maar ook ervoor gezorgd dat de aanschafprijs van deze lampen flink omlaag is gegaan. Hierdoor is de technologie nu voor veel meer mensen te betalen en kunnen er dus meer mensen genieten van alle voordelen die slimme verlichting met zich meebrengt.

Het aanschaffen van Innr lampen

De slimme verlichting is aan te schaffen in verschillende soorten pakketten. Je zou ervoor kunnen kiezen om meteen voor een groot pakket te kiezen met meerdere lampen en meerdere schakelaars. Dit wordt alleen afgeraden en is dus over het algemeen geen goed idee om te doen. Het is beter om met een klein pakket te beginnen en hiermee bekend te worden. Indien nodig, kun je dan nog altijd kiezen om uit te breiden.

Meer in deze categorie

Duurzaamheid in asbestbeheer

|
Huis en tuin

7 tips voor sfeervolle badkamerverlichting

|
Huis en tuin

Wilt u uw huis in waarde laten stijgen ?

|
Huis en tuin, Wonen

Hoe kan je jouw balkon upgraden?

|
Huis en tuin, Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!