Je gebruikt je telefoon 3 tot 4 uur per dag

19/03/2021
|
37
s8 oplader

De telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van de meeste mensen. Men staat op met de telefoon en gaat er vervolgens mee slapen. Ik moet toegeven dat ik het ook doe. Ik sta ’s morgens op en bekijk het laatste nieuwe op mijn IPhone. Natuurlijk check ik ook meteen even mijn appjes. Er zijn ook mensen die meteen even hun Instagram of Facebook bekijken. Vervolgens ga je dan langzaam wat eten. Tijdens het eten kijk je nog even wat op je mobiel en vervolgens ga je je omkleden en klaarmaken voor je dag. Je gaat met de fiets of de auto naar school. Tijdens het fietsen gebruik je je mobiel voor muziek. Dit kun je natuurlijk in de auto ook doen. Daarnaast kun je je mobiel gebruiken om te navigeren. Aangekomen op je bestemming check nog even of je appjes hebt gekregen en vervolgens begin je aan je werk- of schooldag.

De rest van de dag

Alleen aan het begin van je dag ben je misschien al een uur op je telefoon aan het kijken. Veel mensen hebben dat niet door. Het gebruik op school of op werk zal iets minder zijn. Het meeste zul je namelijk vervolgens in de avond kijken op je telefoon. Vervolgens voor je gaat slapen check je nog even je laatse appjes, social mediaberichten en het laatste nieuws. Je zet je wekker via je mobiel en gaat slapen. Zo ben je op een dag zeker drie tot vier op je telefoon bezig.

Gerelateerd nieuws  Op vakantie naar Curaçao

Je telefoon opladen

De meeste accu’s van vroeger zouden dat niet meer volhouden. Tegenwoordig is dit echter niet meer zo’n groot probleem. De meest accu’s gaan namelijk zeker één dag mee. Daarnaast zien we dat bijvoorbeeld de oplader van de s8 extra snel is. Dit zorgt ervoor dat jouw s8 niet lang aan de lader hoeft te hangen. Je fijne is ook dat je overal bijna een s8 oplader kunt krijgen. Deze wordt namelijk gebruikt voor meerde doeleinden. Zo kun je er namelijk ook een Nintendo Switch mee opladen. Ook de s9, de Note 8 en de IPhone kun je opladen met deze lader.

Meer in deze categorie

6 x de beste ideeën voor een themafeest: maak je feestje onvergetelijk!

|
Algemeen, Ontspanning

Legale softdrugs in Nederland

|
Ontspanning

Hoe wordt de leefbaarheid in Nederland bepaald?

|
Ontspanning

Ontspanning nodig? Hier zijn 5 tips!

|
Lifestyle & Hobby, Ontspanning
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!