Mediteren en yoga niets voor mij!

11/01/2020
|
33
yogamatten

Veel mensen denken dat mediteren en yoga iets is wat alleen mensen doen die een beetje apart zijn. Ze zijn dan van mening dat dit niet helpt met de dingen die zij doen door de dag. Het is gewoon weg tijdverspilling zeggen ze dan. Dit is echter niet zo. Mensen zouden het eens moeten proberen en dan bedoel ik niet één keer maar een aantal keren. Zo merk namelijk pas goed wat het met je doet. Zo zul je bijvoorbeeld merken dat dingen die je deed makkelijker verlopen. Daarnaast merk je dat de mentale rust terug keert bij jou als mens. Deze rust zorgt ervoor dat je betere keuzes kunt maken in het leven op de momenten dat het belangrijk is. Zo ben je er dan beter bij en kun je meer dingen aanpakken tegelijker tijd zonder dat je vaak steken laat vallen.

Ga eens lekker wandelen

Ga eens lekker wandelen tijdens pauzes op kantoor. Dit zorgt ervoor dat je even aan andere dingen kunt denken en dat je je dus op iets anders kunt focussen. Het geeft je daarnaast extra energie waarmee je weer gemakkelijker door de dag heen komt. Het is bovendien handig om de omgeving van je werk te verkennen. Je kunt het in toekomst vaak toch wel goed gebruiken als je bijvoorbeeld net dat straatje weet waarmee je je weer tijd en files bespaart. Daar bovenop is het natuurlijk ook nog zo dat je stukken natuur ontdekt waarvan je eerst niet eens wist dat het er was. Dit zorgt ervoor dat je gewoon meer van je dag kunt genieten. Dus waar wacht je nog op. De eerst volgende pauze naar buiten. Kijk en als het regent dan snapt iedereen ook wel dat je dan niet naar buiten gaat. Maar probeer altijd te gaan als het mogelijk is. Kijk je kunt ook gewoon een paraplu meenemen.

Gerelateerd nieuws  De voor- en nadelen van eiwitshakes

Sporten als begin van je dag

yogamatten

Sporten als begin van je dag is goed voor je. Het zorgt er namelijk voor dat je even bezig bent met het sporten en niet met de stress van de dag die staat te beginnen. Tevens kun je lekker aan andere dingen denken die je bijvoorbeeld alweer vergeten was. Het is natuurlijk ook leuk om dit samen met je collega’s te doen. Zo kies je er dan bijvoorbeeld voor om een aantal yogamatten te kopen. Deze yogamatten kosten vaak niet zoveel en daardoor is het makkelijk voor iedereen om aan te sluiten bij de groep.

Meer in deze categorie

De shortcut naar een energiek leven!

|
Gezondheid, Lifestyle

Snel je droomlichaam krijgen doe je zo!

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby

Wat zijn de psychische gevolgen van seksueel misbruik?

|
Gezondheid

Hoe werkt een laserbehandeling?

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!