Op jezelf wonen is prijzig

29/09/2020
|
28
Gas Licht Vergelijken

Voordat je uit huis gaat weet je ook dat het best wel eens wat geld kan gaan kosten. Waarschijnlijk zijn zaken als hypotheek wel bekend voor je, maar daar heb je het nog niet mee betaald. Vraag het maar eens aan vrienden of familie die recent een eigen huis of appartement hebben gekocht, het kost veel geld. Dit heeft alles te maken met onverwachte of bijkomende kosten. Onverwachte kosten zijn bijvoorbeeld een kapotte vaatwasser of koelkast. Deze dienen meteen vervagen te worden en zijn niet goedkoop. Bijkomende kosten zijn kosten die horen bij een eigen huis of appartement. Een goed voorbeeld hiervan zijn gemeentelijke belastingen of gas, water en licht. De laatstgenoemde vallen vaker hoog uit.

Gas & licht vergelijken

Welke factor bepaald nu precies wat jij maandelijks aan gas, water en licht uitgeeft? Nou, jij zelf bent de grootste factor. Hoeveel verbruik jij op maandbasis? Verder is de prijs die energieleverancier hanteert ook van belang. Om jouw kosten zo laag mogelijk te houden, kun je het beste je Gas Licht Vergelijken. Op deze manier zorg je ervoor dat je nooit teveel betaald. Iedereen wilt natuurlijk weten wat de goedkoopste leveranciers zijn voor gas en licht. Feit is dat dit elk jaar veranderd. Let daarom tijdens de jaarwisseling altijd goed op en doe de test. Als je wisselt van leverancier kun je hier vaak je voordeel uit halen. Meestal geeft je nieuwe leveranciers je een welkomstpremie of een ander presentje, meestal in de vorm van korting.

Gerelateerd nieuws  Hoe u uw woning nog beter kunt beveiligen

Gas Licht Vergelijken

Ook wisselen van energieleverancier?

Ongeveer één vijfde deel van alle huishoudens wisselt van energieleverancier omdat ze bij de nieuwe een mooi welkomstgeschenk krijgen. Dit is uiteraard aantrekkelijk, zeker als je vind dat je huidige leverancier duur is. Ongeveer 74% van de huishoudens in Nederland geeft aan te wisselen om minder te betalen voor energie. Verder geeft 21% van de huishoudens aan graag over te willen stappen omdat ze verlangen naar duurzame energie. Verder zijn betrouwbaarheid (8%) en service (7%) ook belangrijke redenen. Ook klantvriendelijk en advies van kennis zijn met 6% en 4% van belang.

Meer in deze categorie

Wilt u uw huis in waarde laten stijgen ?

|
Huis en tuin, Wonen

Onmisbare woon-items voor een moderne woonkamer

|
Wonen

Een nieuwe bank aanschaffen, waar moet je op letten?

|
Wonen

Hoe kan je jouw balkon upgraden?

|
Huis en tuin, Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!