Op vakantie naar Curaçao

05/03/2021
|
166
Boottrip klein curacao

Curaçao is een prachtig klein eiland in het Caribisch gebied. Curaçao behoort samen met Nederland, Aruba en Sint-Maarten tot het Koninkrijk der Nederlanden. In Curaçao vind je de mooiste stranden en baaitjes. In deze blog geven we enkele tips om jouw vakantie in Curaçao onvergetelijk te maken door bijvoorbeeld een boottrip naar klein curacao te maken of door de hoofdstad te bezoeken.

Fantastische boottrip klein curacao

Een boottrip naar klein curacao wil je absoluut niet missen als je op vakantie gaat. Klein curacao is een onbewoond eilandje vlak voor de kust van curaçao met prachtige koraalriffen. Met een boottrip naar klein curacao vaar je naar het prachtige klein curacao toe. Het leuke van een boottrip naar klein curacao is dat je de keuze hebt uit verschillende boten. Zo kun je bijvoorbeeld met een luxe jacht of met een catamaran gaan.

Auto huren

Het eiland Curaçao heeft een breedte van ongeveer zestig kilometer. Van noord naar zuid varieert de lengte tussen de vier en veertien kilometer. Als je een auto huurt kun je op eigen houtje het eiland verkennen en zelf op zoek gaan naar de meest magische plekjes. Dit is dan ook zeker een aanrader! Let wel op, in Curaçao zijn de verkeersregels wellicht anders dan dat je bent gewend. Houd er rekening mee dat bijvoorbeeld rechts niet standaard voorrang heeft en dat er zomaar een hond over kan steken.

Gerelateerd nieuws  Eenzaamheid bij jongeren tegengaan

Willemstad bezoeken

De hoofdstad van Curaçao is Willemstad. Hier wonen ongeveer 160 duizend mensen. De stad kenmerkt zich door de gezellige straatjes en gekleurde huizen. Ook zijn er veel leuke restaurantjes waar je culinair kunt genieten. Als je Willemstad gaat bezoeken, zul je zeker de bekende pontjesbrug tegenkomen. Deze brug verbindt de grote wijken Otrobanda en Punda met elkaar. Het is een drijvende brug die regelmatig open gaat voor boten. Veel cruiseschepen meren hier aan. Ook is het leuk om een foto te maken bij de bekende Dushi of Curaçao letters. Deze grote letters vind je in het koningin Wilhelminapark.

Meer in deze categorie

Hoe beïnvloed alcohol ons gedrag en emoties?

|
Ontspanning

Hoe zorg je voor seksuele stimulatie?

|
Ontspanning

De voordelen van het gebruik van een vibrator

|
Ontspanning

6 x de beste ideeën voor een themafeest: maak je feestje onvergetelijk!

|
Algemeen, Ontspanning
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!