Op zoek naar liefde of naar lol?

19/08/2020
|
120

Op een date gaan is voor de een wat leuker dan de ander. Iedereen heeft natuurlijk een ander doel met de date. Zoek je naar een partner of wil je gewoon een beetje lol hebben? Wat je reden ook is, je zult altijd een bepaalde spanning voelen bij zo’n date. Dit begint meestal al op het moment dat je afspreekt. Wat gaan jullie doen? Pak je een terrasje of ga je wat eten? Gaan jullie naar de kermis of gaan jullie naar de film? En dit zijn dan nog vrij eenvoudige keuzes. Voor vrouwen in het speciaal zijn er nog een aantal die moeilijker zijn. De outfit keuze bijvoorbeeld.

Bereid je goed voor

Wat iemand je ook verteld, eerste indruk is van groot belang. Dit is het eerste wat iemand van jou onthoud. Of je er goed uit ziet bijvoorbeeld. Dit kun je forceren door bijvoorbeeld een bezoek te nemen aan de kapper een dag van tevoren. Uit onderzoek blijkt dat vooral mannen zich een stuk zelfverzekerder voelen wanneer ze hun haar hebben geknipt. Voor vrouwen is het misschien een idee om een nieuwe paar schoenen te scoren of naar de nagelstudio te gaan. Buiten dat je er verzorgd en netjes uitziet is het belangrijk om altijd je zelf te blijven. Niemand houdt van een nep imago en meestal prikt jouw date hier meteen doorheen. Blijf gewoon jezelf, lach een beetje, vertel wat interessants of praat over school of werk. Heb je moeite met het in leven houden van een gesprek, dan kun je dit het beste van tevoren even oefenen.

Gerelateerd nieuws  Overzicht krijgen in je abonnementen

Daten tijdens corona

Het corona-virus maakt het dagelijks leven anders dan dat je bent gewend. Sommige alle daagse dingen kun je simpelweg gewoon niet meer doen. Daarom is er nu coronadating. Zo blijf je op afstand van elkaar. Door deze coronadating kun je elkaar online ontmoeten en een afspraakje plannen. Hou natuurlijk wel rekening met de coronaregels van openbare plekken. Coronadating is de nieuwe manier van daten tijdens deze epidemie.

coronadating

Meer in deze categorie

Hoe beïnvloed alcohol ons gedrag en emoties?

|
Ontspanning

Hoe zorg je voor seksuele stimulatie?

|
Ontspanning

De voordelen van het gebruik van een vibrator

|
Ontspanning

6 x de beste ideeën voor een themafeest: maak je feestje onvergetelijk!

|
Algemeen, Ontspanning
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!