Het is allang niet meer de standaard om te trouwen, zoals vroeger jouw ouders dat deden. Er zijn zoveel leuke manieren om te trouwen, dat het eigenlijk een beetje jammer is dat je maar één keer trouwt. Maar, toch is dat natuurlijk wel het ideaalplaatje voor heel veel mensen: 1 keertje trouwen. Wil jij trouwen, maar dan anders? Lees hier dan wat tips, om het net even anders te doen… 

Malieveld of elders? 

Sinds de bruiloft op het Malieveld van zangeres Anouk met haar Dominique, weet iedereen eigenlijk wel dat bijna elke trouwlocatie kan. Het moet allemaal wel aangevraagd worden en goedgekeurd, maar een gemeente is vaak bijzonder flexibel als het gaat over de locatie. Denk dus niet meer ‘waar mag ik trouwen?’, maar denk eerst ‘waar wil ik trouwen?’. Dan kun je daarna bekijken of dit mag of wat the next best is.  

zuid-limburg-dj-huren

Your Way 

De tijd dat je aan de verwachtingen van anderen moet voldoen, is voorbij. Trouw dus gewoon zoals jij en jouw partner dat graag willen. Het is jullie dag en niet die van ouders of toekomstige schoonouders, hoe lief ze ook zijn… 

Wees jezelf 

Dat gezegd hebbende, het is niet nodig om vooral heel erg gek te doen met de bruiloft. Het gaat erom dat je het zo invult, zoals je zelf fijn vindt. Je hoeft niet anders te doen. Als jij gewoon heel blij wordt van een traditionele trouwerij, doe dat dan gewoon. Hou je wel van ‘net even anders’? Dan kun je met verschillende dingen variëren: 

  • Het eten. 
  • De aankleding. 
  • Het tijdstip. 
  • De locatie. 
  • Het thema. 
  • De kleding. 

Tip: bedenk het vooral vanaf het begin tot het eind. Begin met het eten al met een geweldig ontbijt, met bijvoorbeeld tonijn of iets anders dat past bij jou en jouw ideale dag samen.

DJ huren Zuid Limburg 

Een DJ huren in Zuid Limburg? Waarom niet? Met de muziek maak je nu net het verschil. Een band is lang niet altijd nodig, DJ’s zijn steeds populairder. Niet gek, voor een bruiloft dus. Het voordeel van een DJ huren in Zuid Limburg voor jouw bruiloft, is dat het sowieso een geslaagd muzikaal feest is. Bij een DJ huren in Zuid Limburg, kies je namelijk voor kwaliteit en muzikaal talent. Een DJ draait topmuziek en een band is toch vaak wat beperkter met het repertoire.