Opties voor innovatie

16/01/2023
|
54
webapplicatie laten maken

Wil je als bedrijf vooroplopen of wil je op z'n minst toekomstbestendig zijn? Dan is het belangrijk dat je de ontwikkelingen blijft volgen. Op zoek naar manieren om te innoveren met jouw bedrijf? Lees dan hier wat mooie tips die je wellicht helpen om actueel te zijn én te blijven.

Webapplicatie laten maken

Het kan heel goed zijn dat je je diensten en producten beter aan de man kan brengen met een eigen webapplicatie. Steeds meer bedrijven hebben een webapplicatie laten maken. Een webapplicatie laten maken, hoeft niet alleen maar voor extra kosten te zorgen. Het kan ervoor zorgen dat je producten of diensten waardevoller worden, dus kun je wellicht ook meer vragen voor je diensten of producten. Bovendien lever je zoiets extra's ten opzichte van je concullega's. Je hebt een extra Unique Selling Point (USP).

Brainstormsessies

Niks zo verkeerd als een gestructureerde brainstormsessie waarbij lukraak mensen bij elkaar zijn gezet en er maar wat geroepen wordt. Dat is geen echte brainstormsessie. Wil je een echte brainstromsessie die ook echt zorgt voor meer inspiratie en nieuwe invalshoeken? Huur dan een professional in. Die zorgt er namelijk voor dat er bijvoorbeeld geen dingen vooraf worden afgekapt. Daarnaast helpt zo iemand je in de juiste flow. Veel mensen gaan namelijk toch te snel naar hun ratio. Hoewel ratio mooi is, is het bij een brainstormsessie niet de juiste plek om te zijn. Daar krijg je geen creativiteit van. Tip? Voor een goede brainstormsessie kun je eens zoeken naar Claudia Alberda. Zij heeft een berg aan ervaring en helpt je echt verder.

Gerelateerd nieuws  Een externe kantoor ruimte als zelfstandig ondernemer?

webapplicatie laten maken

Gedachte

Een interessante gedachte is dat je je eens moet voorstellen dat je je eigen concurrent bent. Wat zou je dan doen om je bedrijf te overtreffen? Dat is echt een andere manier van denken.

Niet alleen innoveren

Wil je toekomstbestendig zijn? Onthoud dan ook dat innoveren alleen niet goed is. Je hebt net zo goed ook een goede basis op operationeel niveau nodig en je moet continue kijken of je kernwaarden nog gevoeld en uitgedragen worden in het bedrijf. Zoals die bekende verzekeraar het zei: als je maar lang genoeg gewoon doet, dan word je vanzelf bijzonder.

Meer in deze categorie

Waar moet je op letten voor goede websitefoto's voor je bedrijf?

|
Bedrijf, Bedrijfsleven

Het starten van een eigen bedrijf: essentiële stappen en overwegingen

|
Bedrijf

Hoe bepaal je de prijs van een product?

|
Bedrijf

Eigen nagelsalon beginnen doe je zo

|
Bedrijf
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!