Over Den Haag

30/10/2020
|
101
Catering Den Haag

Den Haag ook wel ’s-Gravenhage genoemd is een stad in Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Den Haag heeft 545.863 inwoners en is daarmee de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Het staat bekend om de meest dichtbevolkte gemeente van Nederland. Sinds 1 januari 2015 vormt Den Haag met 22 andere gemeenten samen de  Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Het gebied van dit samenwerkingsverband telt gezamenlijk 2,3 miljoen inwoners. Deze regio maakt op haar beurt weer deel uit van de Randstad. De woonplaats Den Haag valt samen met het hele grondgebied van de gelijknamige gemeente 's-Gravenhage. Den Haag is een belangrijke stad in Nederland, zo staan de meeste ambassades, alle ministeries en de Hoge Raad in Den Haag.

Catering Den Haag

Bedrijfsuitje in Den Haag

Het is een interessante stad om een bedrijfsuitje te organiseren. Het is een mooie en nette stad waar veel te beleven valt. Zo zijn er veel actieve uitjes zoals een wipe out baan of een speurtocht. Ook zijn er serieuze en interessante dingen te beleven in Den Haag zoals het bezoeken van de tweede kamer of een rondleiding door de stad. In de stad is er ook veel keuze met betrekking tot het eten, je kunt kiezen om een heerlijke catering in Den Haag te regelen of bij een van de vele restaurants te gaan eten. Het ligt maar net aan je budget en wat je personeel het leukst vind.

Gerelateerd nieuws  Opties voor innovatie

 

Tips bij het organiseren van een bedrijfsuitje

Als eerst is het belangrijk dat de datum en het tijdstip duidelijk zijn. Ook het eten is een punt dat geregeld moet worden, gaan jullie uiteten of kiezen jullie toch liever voor een catering in Den Haag? Een uitnodiging is ook niet te vergeten natuurlijk. Zorg voor een originele uitnodiging, aan iedereen persoonlijk gericht. Je wilt iedereen enthousiast krijgen, dus maak er iets leuks van. Houdt dan de inschrijvingen bij op een Excel sheet. Om te voorkomen dat mensen past last minute af gaan zeggen kun je aangeven dat je een X-bedrag bij de deelnemer in rekening brengt indien er binnen een bepaalde periode zonder goede reden wordt afgezegd. Dit hoef je niet echt in rekening te brengen, maar zo zorg je er wel voor dat zoveel mogelijk mensen toch komen.

Meer in deze categorie

Website in de lucht houden bij een scheiding

|
Bedrijf

Waar moet je op letten voor goede websitefoto's voor je bedrijf?

|
Bedrijf, Bedrijfsleven

Het starten van een eigen bedrijf: essentiële stappen en overwegingen

|
Bedrijf

Hoe bepaal je de prijs van een product?

|
Bedrijf
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!