Populaire cosmetische behandelingen

24/06/2022
|
254
cosmetische behandelingen

In Nederland zijn cosmetische behandelingen steeds toegankelijker geworden, zeker de afgelopen jaren. De prijzen voor de cosmetische behandelingen zijn de afgelopen tien jaar sterk gedaald en daarom wordt het dus ook steeds populairder. Daarnaast zijn er ook steeds betere resultaten na een cosmetische behandeling, de resultaten lijken ieder jaar beter te worden. De toenemende populariteit ligt daarbij niet bij een specifieke ingreep, maar wordt meer verdeeld over verschillende cosmetische behandelingen. In deze blog worden een aantal cosmetische behandelingen uitgelicht.

 

Borstreconstructie

Een cosmetische behandeling die de laatste jaren steeds vaker gedaan wordt is een borstreconstructie. Hierbij wordt borstweefsel nagemaakt of hersteld. Dit kan gedaan worden als je bijvoorbeeld borstkanker hebt gehad en je een borst hebt moeten laten amputeren.

 

Borstvergroting

Ook een behandeling die de laatste jaren is toegenomen: de borstvergroting. Veel vrouwen zijn niet blij met hun borsten en kiezen er daarom voor om deze te laten vergroten. Deze ingreep is tegenwoordig erg veilig dankzij de ontwikkelingen in de medische wereld op het gebied van chirurgische technieken. Ook krijg je bijna geen littekens meer na deze behandeling. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende borstimplantaten. Deze zijn sterk verbeterd ten opzichte van de allereerste implantaten op gebied van textuur, vorm en materiaal.

Gerelateerd nieuws  Buiten sporten voor de gezondheid

 

Ooglidcorrectie

Ook een ooglidcorrectie zien we steeds vaker. Het doel van een bovenooglidcorrectie is dat de hangende oogleden worden gecorrigeerd. Als je hangende oogleden hebt dan kan dit een vermoeide en/of verouderde indruk geven. Door het bovenooglid te corrigeren krijgt je gezicht weer een energieke uitstraling. Ook kan er een medische belemmering zijn waarbij deze ingreep zinvol kan zijn. Is dat het geval, dan wordt de ingreep vaak ook nog vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Facelift

De facelift is ook heel populair en voor veel mensen bekend. Wanneer mensen ouder worden gaat het gezicht over het algemeen wat meer hangen. Dit is vaak te zien bij de wangen, de wenkbrauwen en de neus. Met een facelift kan de huid strakker worden getrokken. Durf je het niet aan om een facelift te doen? Dan kun je er ook voor kiezen om een PDO draadlift te laten doen. Dit geeft hetzelfde effect als een facelift, alleen dan met hele dunne draden onder je huid.

cosmetische behandelingen

Meer in deze categorie

5 Veelvoorkomende problemen met borstvoeding

|
Gezondheid

Werken aan je gezondheid? Ga lekker fietsen!

|
Gezondheid, Health

De shortcut naar een energiek leven!

|
Gezondheid, Lifestyle

Snel je droomlichaam krijgen doe je zo!

|
Gezondheid, Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!