Slimme oplossingen voor in huis

09/12/2022
|
78
gordijnen automatiseren

De technologie staat niet stil en elk jaar komen er weer nieuwe en innovatieve gadgets bij. Er zijn gadgets waardoor we de wereld ontdekken, zoals navigatie en drones. Er zijn gadgets die ervoor zorgen dat we gezond leven, zoals fitbits, en er zijn gadgets die ons leven simpelweg gemakkelijker maken. In deze blog gaan we kijken naar een aantal slimme oplossingen voor in huis, om ons leven gemakkelijker te maken.

Lampen bedienen vanaf je telefoon

Met een smart lampen systeem kun je jouw verlichting bedienen vanaf je telefoon. Je hoeft dus nooit meer een lamp te vergeten uit te zetten of te lui zijn om het licht in de keuken uit te zetten.

Het voordeel hieraan is ook, dat je altijd kunt controleren of je de verlichting hebt uitgeschakeld, of dat het nog aan staat.

Gordijnen automatiseren

Gordijnen automatiseren is een andere slimme oplossing die je leven gemakkelijker maakt. Goede gordijnen hebben een zeer isolerende en duurzame werking, mits ze gesloten zijn uiteraard. Je kunt gordijnen automatiseren en zelf instellen welke tijden zo openen en sluiten. Je kunt gordijnen automatiseren zelfs instellen dat ze automatisch sluiten bij weinig daglicht en openen bij zonsopkomst.

Gerelateerd nieuws  Hoe richt je een tuin in?

Slimme strijkplank

Heb je echt een hekel aan strijken? Het is een klus waar, als je er niet goed in bent, veel tijd in gaat zitten. Gelukkig is er een oplossing! Namelijk een slimme strijkplank die je kleren voor jou strijkt. Een slim strijkijzer heeft sensoren die bepalen met welke stof ze werken, hier worden automatisch de instellingen voor aangepast.

gordijnen automatiseren

Google nest

Google nest is een slimme speaker die je met je stem kunt commanderen. Dit apparaat is handig om muziek mee af te spelen, te zien hoe het weer wordt, het nieuws te leren en nog veel meer. Dit apparaat kan gecombineerd worden met andere slimme apparaten om je leven zo gemakkelijk en lui mogelijk te maken.

Beveiligingscamera

Je hebt tegenwoordig vele beveiligingscamera’s, voor buiten maar ook voor binnen. Een deurbel met camera is ideaal om je eigen veiligheid te waarborgen. Maar een camera voor binnen kan ook fijn zijn als je even op vakantie gaat, je een tiener hebt die je in de gaten moet houden of huisdieren hebt.

Meer in deze categorie

Wilt u uw huis in waarde laten stijgen ?

|
Huis en tuin, Wonen

Onmisbare woon-items voor een moderne woonkamer

|
Wonen

Een nieuwe bank aanschaffen, waar moet je op letten?

|
Wonen

Hoe kan je jouw balkon upgraden?

|
Huis en tuin, Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!